Results 1 to 5 of 5

Thread: Zimbra Migrate Error !!!

  1. #1
    monk3ymouse is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    7
    Rep Power
    1

    Default Zimbra Migrate Error !!!

    Hello !

    I'm want to migrate mail about 100 users from exchange server 2010 to zimbra network editon 8.0.4 . Now I try migration but error Directory Object cannot be opened. Please verify the used admin credentials.

    Untitled.png

    How I do it ??

    thx.

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by monk3ymouse View Post
    Hello !

    I'm want to migrate mail about 100 users from exchange server 2010 to zimbra network editon 8.0.4 . Now I try migration but error Directory Object cannot be opened. Please verify the used admin credentials.

    Untitled.png

    How I do it ??

    thx.
    This problem can be solved in two ways:

    1. Put the machine from which you are doing the migration in AD/Exchange domain and then start the migration.

    2. Configure Outlook with exchange administrator account and select the configured outlook profile during the migration.
    ~=Prashant=~

  3. #3
    paulhurst is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    I have the same problem, I am looking to migration user mailboxes from exchange 2010 to zimbra and despite specifying an exchange administrator account the error occurs. My workstation is part of AD/Domain and the account is a "Global Domain Admin / Exchange Admin"

  4. #4
    tbovingdon is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    148
    Rep Power
    8

    Default

    I noticed the IP in the hostname, can the system that zmmigration tool resolve the exchange server by name? are they on the same subnet?

  5. #5
    sammylink is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2014
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    I had the same problem, but change the version of zimbra migration of ZimbraMigration_8.0.6.1063_x86 to ZCSExchangeMigrationWizard-8.0.6.1063 and all my problems were solved!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-20-2013, 02:42 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 12-26-2012, 11:13 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 07-18-2011, 11:26 PM
  4. error:no migrate message as attachment in a task?
    By raul_denia in forum Migration
    Replies: 1
    Last Post: 02-09-2011, 10:00 AM
  5. error when migrate user data from exchange
    By falawang in forum Migration
    Replies: 7
    Last Post: 04-02-2008, 06:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •