Results 1 to 8 of 8

Thread: S\MIME mail reading problem

  1. #1
    Mike244 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Question S\MIME mail reading problem

    Hello all!
    I have made migration a few mailboxes from our Exchange server, normal mails reading ok, but I have a problem with reading S\MIME encrypted mail (we use native Active Directory PKI from Microsoft)
    Does someone has successful experience of migration of such encrypted messages?

  2. #2
    Himanshu is offline Advanced Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    217
    Rep Power
    7

    Default

    Which Edition of Zimbra Do you Run ?

  3. #3
    Mike244 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Default

    I run ZCS Open Source Edition 7.2.1 on CentOS 6 64
    Exchange 2007, PKI from 2003 AD
    Last edited by Mike244; 11-01-2012 at 01:39 AM.

  4. #4
    Himanshu is offline Advanced Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    217
    Rep Power
    7

    Default

    You May Need some 3rd Party Tool to Read S/Mime Mails. S/Mime is not built into OpenSource Edition . The same is Made available in Network Edition.

  5. #5
    Mike244 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Default

    Just install ZCS Network 8.0.0 for testing - the same result, in Control panel of ZCS I set S/MIME setting pointing on our DC with PKI, is it right ?

  6. #6
    Mike244 is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    4
    Rep Power
    2

    Default

    Nobody move encrypted messages from Exchange?

  7. #7
    Himanshu is offline Advanced Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    217
    Rep Power
    7

    Default

    There Should be an Option in Zimlet Preference for S/Mime or Encryption.At Client Login

  8. #8
    mackoftrack's Avatar
    mackoftrack is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    135
    Rep Power
    6

    Default

    What is the deal with S/MIME in ZCS 8.x?!?! I cannot find any official documentation on how to configure this stuff...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. s/mime (smime.p7m) Problem
    By hias in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 08-21-2012, 11:53 AM
  2. Problem reading config_template.xml from .js
    By lhuovine in forum Zimlets
    Replies: 9
    Last Post: 06-08-2010, 06:06 AM
  3. POP Reading problem with Outlook
    By kazabe in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 05-20-2010, 05:15 AM
  4. Problem with MIME and file attachments
    By user_og in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-02-2009, 01:06 AM
  5. Reading attachments problem
    By lenjacobs in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 12-27-2005, 11:24 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •