Results 1 to 3 of 3

Thread: Mapping Exchange User IDs to ZCS User IDs

  1. #1
    chr00t is offline Member
    Join Date
    May 2012
    Posts
    11
    Rep Power
    3

    Default Mapping Exchange User IDs to ZCS User IDs

    Since I am unable to get full admin access for an exchange server that is hosted by the clients old IT company which houses other domains as well and since they will not give me LDAP access as well, I have been looking over:

    http://www.zimbra.com/docs/shared/la...ser%20IDs.html

    I have created the xml file from scrach, and my file looks like:
    <ImportUsers>
    <Server>
    <Name>outlook.olddomain.com</Name>
    </Server>
    <User>
    <ExchangeMail>goofy@disney.wtf</ExchangeMail>
    <ZimbraAcccount>goofy</ZimbraAccount>
    </User>
    <User>
    <ExchangeMail>pluto@disney.wtf</ExchangeMail>
    <ZimbraAcccount>pluto</ZimbraAccount>
    </User>
    <User>
    <ExchangeMail>mmouse@disney.wtf</ExchangeMail>
    <ZimbraAcccount>mmousen</ZimbraAccount>
    </User>
    <User>
    <ExchangeMail>dduck@disney.wtf</ExchangeMail>
    <ZimbraAcccount>dduck</ZimbraAccount>
    </User>
    </ImportUsers


    It wont take the xml file. What am I doing wrong?
    Last edited by chr00t; 06-07-2012 at 06:05 AM.

  2. #2
    cameronove is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    6
    Rep Power
    2

    Default

    Why hasn't Zimbra helped with this? Where is the support group?

  3. #3
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,436
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by cameronove View Post
    Why hasn't Zimbra helped with this?
    I've already told you, these forums are Community supported not official Zimbra support. If you're a Network Edition customer then you can conatct support via the Support portal, if you're an OSS user then support is via these forums. In any case, the people that answer the questions on the forums do so on a voluntary basis and when they have the time. You can also do some research yourself by searching the forums for and answer or looking in bugzilla to see if it's already been reported, if it hasn't then file a bug report or an RFE.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  3. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  4. Another installation ldap problem
    By genesis in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 12-24-2005, 07:02 AM
  5. Network edition - strange behavior
    By goetzi in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 11-16-2005, 03:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •