Results 1 to 4 of 4

Thread: Exchange 2007 to Zimbra running parallel

  1. #1
    greatrusty is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Exchange 2007 to Zimbra running parallel

    Hi,

    I need your help, scenario is:

    1) Exchnage 2007 environment is present with domain and SMTP address as abc.com and which is authorative.

    2. I have setup zimbra with same domain name.

    3. As it is authorative I cannot have a Accepted domain created as abc.com is already authorative.

    4. Created SMTP connector to new Zimbra host from Hub transport.


    No mail routing is working, need your help I need to deliver it ASAP, read all blogs and how exacly split domian will work with exchange 2007

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Thtis has been covered many times in the forums and there's even a wiki article on the subject: Split Domain
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    greatrusty is offline Junior Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    HI bill,

    I know I have seen that information, however its not much under Exchnage 2007 more on exchange 2003

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by greatrusty View Post
    I know I have seen that information, however its not much under Exchnage 2007 more on exchange 2003
    The same procedure would be used for either version of Exchange.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. [SOLVED] PID services not running
    By raghuram1980 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2010, 09:24 AM
  3. zmmailboxdctl is stopped frequently..
    By tamilnandhu in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 04-12-2008, 08:59 AM
  4. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  5. Error loading on Mac OS X 10.4.10 server PPC
    By qprcanada in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 10-26-2007, 06:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •