Results 1 to 5 of 5

Thread: I need help about user account import

  1. #1
    xiarui0774 is offline Beginner Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default I need help about user account import

    one of my friends tell me that your zimbra webmail is really good ,so i donwload it and installed ,when i access the URL,it's really good ,so i have me a dicision is i wanna use zimbra replace my company's mail system.
    my company's mail system is made of postfix+dovecot+openwebmail.not bad,but the webmail it is just so so .
    Now here is a big problem,my compand almost 1000 pepole,that means got almost 1000 user account in the linux system password file(/etc/passwd,/etc/shodow).
    so i need someone who can help how to resolve this question.i really appreatiate. of coure you can email me xiarui0774@gmail.com
    thank you


    mark:if it is possbile i wanna buy the technical support ,

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Go to the wiki and search for the word 'IMAPSYNC', you should also read the product documentation (link at the top of this page) for details on the hardware requirements, you'll also find some threads in the forums that cover the details of sizing for a large number of users. I'd also suggest you read the product documentation to see if the features match your requirements.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    devicegrip's Avatar
    devicegrip is offline Active Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default IMAPsync for newer Zimbra

    Guide to imapsync - Zimbra :: Wiki

    This has been tested for Zimbra 5, but does it work for the latest Zimbra? I have found many of the wiki's to be incomplete and/or very outdated. Rather than trying to use another outdated method to sync mailboxes, I figured I would ask first.

    I am trying to sync openwebmail to my Zimbra server. I have tried a few scripts, but they all fail at the very end one way or another.

    Thanks

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by devicegrip View Post
    Guide to imapsync - Zimbra :: Wiki

    This has been tested for Zimbra 5, but does it work for the latest Zimbra? I have found many of the wiki's to be incomplete and/or very outdated. Rather than trying to use another outdated method to sync mailboxes, I figured I would ask first.
    There should be no reason it wouldn't work for any version of Zimbra, they all have an IMAP server in them.

    Quote Originally Posted by devicegrip View Post
    I am trying to sync openwebmail to my Zimbra server.
    If that is accessible via IMAP then see my previous comment.

    Quote Originally Posted by devicegrip View Post
    I have tried a few scripts, but they all fail at the very end one way or another.
    Then you'd be better posting some details about the problems and trying to get some help on getting them working.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    devicegrip's Avatar
    devicegrip is offline Active Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    33
    Rep Power
    3

    Default

    Actually i did post about it, but nobody helped.
    OWM - Zimbra migration

    However, I have since abandoned that script and moved on to another one that works but creates duplicate and triplicate e-mails.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •