Results 1 to 2 of 2

Thread: Recovering qeued messages

  1. #1
    bretttf is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default Recovering qeued messages

    I am using the Open Source edition and I had recent DNS issues with the zimbra server. It was unable to resolve host dns and all messages are waiting in the qeue. It was an urgent situation so I created a new server and changed the MX records so we could receive mail. the qeued messages are not being delivered and I need those emails. Is there a zimbra command or technique to resend those to the new server. everything on the new server is exactly the same as the old. thanks

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,499
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by bretttf View Post
    I am using the Open Source edition and I had recent DNS issues with the zimbra server. It was unable to resolve host dns and all messages are waiting in the qeue. It was an urgent situation so I created a new server and changed the MX records so we could receive mail. the qeued messages are not being delivered and I need those emails. Is there a zimbra command or technique to resend those to the new server. everything on the new server is exactly the same as the old. thanks
    It's trying to deliver them to the current server, AFAIK there's no way to send them to another server once they're in the deferred queue.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Re-creating the spam training e-mail account
    By richard-hdd in forum Administrators
    Replies: 21
    Last Post: 03-20-2012, 07:34 AM
  2. Spam Assasin Questions
    By Almfg in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-13-2009, 01:17 PM
  3. [SOLVED] Messages stuck in user_root folder
    By mgriego in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2008, 01:37 PM
  4. New messages not showing up in outlook
    By bersrker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-16-2007, 08:17 AM
  5. Spam assassain not traiing properly!
    By Mike T in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-09-2006, 01:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •