Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Problem Migrating mails using imapsync

  1. #1
    Free1089 is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    8
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Problem Migrating mails using imapsync

    Hi,

    I used the command:
    imapsync --syncinternaldates --host1 192.168.0.25 --user1 frederikr@domain.be --authuser1 root --password1 ******** --host2 192.168.0.81 --user2 frederikr@test.be --authuser2 Admin@testimpactweb.be --password2 ******** --ssl2

    We have the postfix mail server on IP: 192.168.0.25
    Zimbra is installed on: 192.168.0.81
    User frederikr@domain.be must be migrated into frederikr@test.be

    When I used the command above, I got the following output:

    Will try to use PLAIN authentication on host1
    Will try to use PLAIN authentication on host2
    From imap server [192.168.0.25] port [143] user [frederikr@domain.be]
    To imap server [192.168.0.81] port [993] user [frederikr@test.be]
    Banner : * OK dovecot ready.
    Host 192.168.0.25 says it has CAPABILITY for AUTHENTICATE PLAIN
    Success login on [192.168.0.25] with user [frederikr@domain.be] auth [PLAIN]
    Banner : No banner
    Host 192.168.0.81 says it has CAPABILITY for AUTHENTICATE PLAIN
    Success login on [192.168.0.81] with user [frederikr@test.be] auth [PLAIN]
    Use of uninitialized value in join or string at /usr/bin/imapsync line 791.
    From capability :
    To capability : ID WITHIN QUOTA ESEARCH NAMESPACE MULTIAPPEND SASL-IR I18NLEVEL=1 IDLE CONDSTORE UNSELECT QRESYNC ENABLE SORT BINARY UIDPLUS CATENATE ESORT IMAP4REV1 LIST-EXTENDED AUTH=PLAIN RIGHTS=EKTX THREAD=ORDEREDSUBJECT ACL LITERAL+ SEARCHRES CHILDREN
    0 ...propagated at /usr/bin/imapsync line 794.


    Can anyone help me with this problem?

    Kind regards,
    Frederik

  2. #2
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Are you using the latest version of imapsync? Have you tried looking at line 791 of the script to see what might be the problem?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Migrating my mails from Microsoft Outlook 2003 to Zimbra
    By Ashwin in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 04-10-2009, 03:14 PM
  2. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  3. ssl problem while migrating
    By chandu in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-28-2007, 09:10 AM
  4. imapsync problem
    By J45p3r in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-19-2006, 02:00 PM
  5. Problem sending mails
    By fmodola in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-12-2006, 08:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •