Results 1 to 4 of 4

Thread: Problem importing .CSV into Zimbra Web...

  1. #1
    bond1973 is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Weare, NH
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default Problem importing .CSV into Zimbra Web...

    I'm trying to import some csv files for a couple of users and am running into a weirdness. I have an .xls that I edit to get just what I want and place a "header" that I obtained by exporting from Zimbra so I had the format correct.

    I go into Zimbra, import, contacts to a new group and go ahead with the import. It states that it has completed and was successful. Here's where the weirdness begins...I go to view the new contact group and it'll say many 25 of 120. I then scroll down through the list and as I near the bottom of the list, I've only made it to about the E's (alphabetically) and the scroll bar jumps back up high in the list, and it then states maybe... 50 of 120. This scroll bar thing happens every time and the number will grow above and beyond (485 of 120). Anybody seen this before?

    Thanks
    Rick

  2. #2
    bond1973 is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Weare, NH
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    I take it we're the only ones having or having seen this issue...

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by bond1973 View Post
    I take it we're the only ones having or having seen this issue...
    No, you're not. You'll find further information if you search the forums or bugzilla.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  4. #4
    bond1973 is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Weare, NH
    Posts
    9
    Rep Power
    5

    Default

    I did search the forums, but will do so again and will check bugzilla as well. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. [SOLVED] parts_decode_ext error
    By jsabater in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 10-13-2008, 07:24 AM
  3. Zimbra spam system
    By rajahd in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-16-2008, 07:25 PM
  4. admin consol blank after 5.0.3 upgarde
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-21-2008, 05:16 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •