Results 1 to 5 of 5

Thread: Exchange migration wizard problem! sent items skipped!

  1. #1
    mrjohnsen is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    60
    Rep Power
    6

    Default Exchange migration wizard problem! sent items skipped!

    Hi,
    We have migrated our first customer from exchange 2003 to zimbra today using the exchange migration wizard. Got 0 errors and 0 warnings in the migration wizard, but today in noticed that sent items had not been exported/imported. I took a closer look in the logs and found this:

    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Entering folder: Sendte elementer
    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Detected special folder (sent)
    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Skipping this folder and children

    'Sendte elementer' is norwegian for sent items. Why is this skipped? For the record the same folders where skipped on 4 different accounts.

    It also skipped junk but that's not so important:
    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Entering folder: Useriøs e-post
    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Detected special folder (spam)
    21-10-2009 17:18:04 [1300]: (FR): Skipping this folder and children

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Could be bug 40440, fixed in 5.0.19. If you're using 5.0.18, that's probably it, as it was broken by fix to bug 31947, in 5.0.18.

  3. #3
    mrjohnsen is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    60
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for your reply as always fsiegel
    We jumped from 5.0.18 -> 6.0 and this problem is with 6.0. By the way; When I enter the zimbra server information on the migration wizard I get an warning that the migration wizard on the server is newer than the one i'm using. I have doublechecked that it is the same version as on the server (6.0) but is still get this warning. Related?

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Bug 40440 was also in 6.0.0, fixed in 6.0.1. As for the warning, that's another bug -- 41653, fixed in 5.0.20 and 6.0.3. 41653 is annoying, but for the most part harmless, since it just downloads the same version.

  5. #5
    mrjohnsen is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    60
    Rep Power
    6

    Default

    I see. Thank you! I should become better with searching bugzilla before I post

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Migration Wizard Problem
    By danscott in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 07-23-2014, 02:29 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-28-2009, 11:46 AM
  3. Zimbra - Exchange (scalable) migration
    By luuk in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2009, 07:19 AM
  4. exchange 2000 migration problems
    By tleong in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 02-21-2007, 11:20 PM
  5. Exchange 5.5 Migration - Calendar Problem
    By wbsimonato in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-04-2006, 05:33 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •