Results 1 to 3 of 3

Thread: Upgrade zimbra 5.0.18 to 6.0.1

  1. #1
    efcunha is offline Trained Alumni
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default Upgrade zimbra 5.0.18 to 6.0.1

    I update the zimbra zimbra 5.0.18 to 6.0.1, it created a problem in generating the graphics engine does not mount over the graphics, giving this error and the inclusion of extension attachments.

    When I try to view the graphics it's the message:

    ==> no data available

    all graphics
    Attached Images Attached Images

  2. #2
    darkglobe is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    6
    Rep Power
    5

    Default

    Hi efcunha,

    I need to migrate my actual version 5.0.14 to 6.0.1 on a remote server, about of more than 136 accounts and 100GB of data.
    How did you do this? What tips did you use on that?

    Someone could help me how the better way to do that?

    Thanks for everything

  3. #3
    ArcaneMagus's Avatar
    ArcaneMagus is offline Moderator
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Portland, OR
    Posts
    1,147
    Rep Power
    10

    Default

    Efcunha the error in your screenshot is this bug: Bug 40775 - Cannot block Attachments using Admin Console -JavaScript Error encountered in method

    I'm not entirely sure what you mean by "graphics engine does not mount over the graphics"...


    Darkglobe please take a look through the forums and Main Page - Zimbra :: Wiki before posting, your question has been answered many many times before.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. [SOLVED] Moving Zimbra to a new server
    By krolen in forum Administrators
    Replies: 109
    Last Post: 02-05-2009, 11:38 AM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •