Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] OSS to NE conversion issue

  1. #1
    VJM
    VJM is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] OSS to NE conversion issue

    I setup a fresh install of Zimbra NE (I am on the trial license) and I transfered all of my data from my oss edition using this procedure.

    Network Edition Moving from Open Source to Network Edition ZCS - Zimbra :: Wiki

    Everything went fine and the Fresh install booted up without issue but it reverted back to OSS edition. None of the NE edition features are available as they were before I transfered the data from my OSS server. How do I re-enable NE edition? The license section in the admin console is no longer available to upload the license file. Do I need to reinstall NE over the current install?

    Thank You
    Last edited by VJM; 09-10-2009 at 05:53 PM.
    Victor J Matherly
    Wave Communications, Inc
    http://www.wave-communications.com

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by VJM View Post
    Do I need to reinstall NE over the current install?
    Assuming this is a test server then that would be the simplest thing to do at this stage.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    VJM
    VJM is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    I made a backup and reinstalled NE. I am back using NE and so far everything is working.

    Thanks
    Victor J Matherly
    Wave Communications, Inc
    http://www.wave-communications.com

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. OSS vs. Network - Different situation
    By dwill in forum Developers
    Replies: 21
    Last Post: 08-31-2010, 01:56 PM
  2. Replies: 12
    Last Post: 05-03-2008, 11:44 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 01-15-2008, 05:33 PM
  4. Intermittent issue (issue# 5852) ?
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 02-08-2006, 02:47 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •