Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Exchange 2003 -> ZCS

  1. #11
    Amitabh Verma is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default

    Seems like i missed it somehow. Could you send me again the dump location? Thanks.

  2. #12
    Amitabh Verma is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default

    I have gone through the dumps and it shows that tool is crashing at generic MAPI logon fucntion. This problem normally occurs when some thing is wrong with the MAPI subsystem. Are you running the migration wizard from same machine where Exchange server is installed? If yes, please try to run it from some other workstation which is part of same exchange domain. Microsoft Outlook and Exchange server is not a supported configuration on same machine and many times makes the MAPI system unstable.

  3. #13
    rosch is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    112
    Rep Power
    4

    Default

    Hi there, I am having the same issue.

    Just wanted to know if you figured it out..

    ps: I do realize that this thread is quite old but it might be useful to know the outcome :-).

    cheers.

  4. #14
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by rosch View Post
    Hi there, I am having the same issue.

    Just wanted to know if you figured it out..

    ps: I do realize that this thread is quite old but it might be useful to know the outcome :-).

    cheers.
    You need to give a full description of what's happening, read the post above your especially the comments about a workstation or server.

    You shouldn't really add a post to threads that are old, the Zimbra (and Microsoft) products have changed since this was posted.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #15
    rosch is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    112
    Rep Power
    4

    Default

    Yes I'll open a new one if I cannot get it working soon.

    Anyway thanks for the quicka answer.
    cheers.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. Exchange 2000 to ZCS Migration issues
    By slick in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 03-19-2009, 03:11 PM
  3. Mail is being queued, not delivered!
    By icepick94 in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 01-22-2009, 07:03 AM
  4. Exchange 2003, Win2k3 R2 -> Zimbra 5.0.5 on Ubuntu 8.04 Migration
    By Abzstrak in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2008, 08:29 PM
  5. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •