Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 16

Thread: [SOLVED] Zimbra Server Ignoring Some Emails

  1. #1
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Zimbra Server Ignoring Some Emails

    Hi I installed zimbra but its rejecting some emails,users are complaining that they are not getting emails ..

    Thanks
    Abhiz

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,494
    Rep Power
    56

    Default

    Without any details of operating system, Zimbra release and version or any information from the log files, it's impossible to answer your questions.

    Please update your forum profile with the output of:

    Code:
    zmcontrol -v
    and provide some more information so that people can help debug your problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default Hello

    Below is the details for my Zimbra installation and OS

    Release 5.0.11_GA_2695.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition

    I have Qmail server also with everythinginstalled on it and also I have 2 domain configured on it say xyz.com and abc.com on my qmail server with MS record 80.Qmail.All those emails which zimbra server rejects Qmail server is accepting it..

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,494
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by abhiz View Post
    Below is the details for my Zimbra installation and OS

    Release 5.0.11_GA_2695.UBUNTU8 UBUNTU8 FOSS edition
    Put that information in your forum profile as I asked above.

    Quote Originally Posted by abhiz View Post
    I have Qmail server also with everythinginstalled on it and also I have 2 domain configured on it say xyz.com and abc.com on my qmail server with MS record 80.Qmail.All those emails which zimbra server rejects Qmail server is accepting it..
    I still don't understand what the problem is and without information from the log files it's impossible to answer your question, you must provide some information from the log files. For instance, do you have valid DNS A & MX records for the Zimbra server? Search the forums for details on what information is ned to debug the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default Hello

    Which logs you want from Zimbra Server?

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,494
    Rep Power
    56

    Default

    I've given you a link to the files in my earlier post, read that first and post some error that you find.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    I have updated my Zimbra and OS info in my profile .The biggest proble with me is I dont see anything wrong in my logs.

    Actual problem is I have two mail server old mail server is QMAIL and new mail server is ZImbra.Both the servers are same in terms of Domain hosting both mail servers have two domain hosted abc.com and xyz.com the oly difference is in the MX record.I am using BIND DNS on my Zimbra Server.Its random if a mail is coming from foo.com to my domain for user aamralkar@xyz.com zimbra its not accepting and mails goes to my Qmail server and it acepts mail for the user .

  8. #8
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    Is there any way to remove postgrey from Zimbra ....Without disturbing any configuration ..

  9. #9
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    So have you installed postgrey ?

  10. #10
    abhiz's Avatar
    abhiz is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Mumbai
    Posts
    193
    Rep Power
    6

    Default

    Yes I installed postgrey and its rejecting lots of emails with 450 4.2.0 error if I stop Postgrey than I stop receiving emails.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmmailboxdctl is not running !!!!!!
    By olibite in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 04-28-2011, 05:50 AM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  5. Replies: 22
    Last Post: 12-02-2007, 05:05 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •