Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] Mbox to zimbra

  1. #1
    evertonxvieira is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Mbox to zimbra

    hello,


    Trying to use this script:

    [SOLVED] Script for migration from Openwebmail to Zimbra 4.5.6

    I have installed the perl modules via CPAN, but it's getting this error:

    Can't locate Email/Folder.pm in @INC (@INC contains: /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.8.8 /usr/local/share/perl/5.8.8 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.8 /usr/share/perl/5.8 /usr/local/lib/site_perl .) at ./migracao.pl line 9.
    BEGIN failed--compilation aborted at ./migracao.pl line 9.

    line 9:

    use Email::Folder;

    Can anyone help me?

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,016
    Rep Power
    24

    Default

    Code:
    perl -MCPAN -e 'install Email::Folder'
    Last edited by uxbod; 02-27-2009 at 01:49 AM.

  3. #3
    evertonxvieira is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    Sorry,

    I forgot to post again..

    I've installed again this perl module, in the first time there was a problem with the MAKE....

    Now it's ok...

    Thanx

  4. #4
    evertonxvieira is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    Hello Again..

    I tested the script in the first server and it worked.

    But i'm trying in another email server and its not working...

    I have the structure like this:

    tmp/mail/user/mail/mboxfile

    But the script says:

    user is not a mail folder, skipping...
    ----Done processing all messages, finished at 17:40:54, Fri Feb 27, 2009

    But the mailbox it's ok...

    The first field is a "From" but i'm getting this error....
    Last edited by evertonxvieira; 02-27-2009 at 01:44 PM.

  5. #5
    evertonxvieira is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    25
    Rep Power
    6

    Default

    Solved...

    I just updated the script to work with /tmp/mail/user/mail/mboxfile instead of /tmp/mail/a.user/mail/mboxfile.

  6. #6
    bullrem is offline Member
    Join Date
    Apr 2012
    Posts
    10
    Rep Power
    3

    Default

    [root@mail2 ZimbraComand]# ./Ejecutar.pl
    Global symbol "@certicom" requires explicit package name at ./Ejecutar.pl line 59.
    Execution of ./Ejecutar.pl aborted due to compilation errors.
    [root@mail2 ZimbraComand]#


    #############

    $email = $user."\@my.domain.goes.here";

    #############
    I put midominio.com.pe


    it is correct??

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 01-12-2012, 02:20 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-20-2009, 01:06 PM
  4. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  5. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •