Results 1 to 5 of 5

Thread: imapsync error

  1. #1
    marisu is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Unhappy imapsync error

    zimbra editon 509 . OSS . os : redhat as5

    When I use imapsync command migrate mails , sometimes some strange errors occured . But sometimes when i rerun the command , the error disappered.

    The command I used is :

    imapsync --host1 mail01.mail.com --user1 bakup-dogdog --password1 aaaaaa --host2 mail02.mail.com --user2 dogdog --
    password2 111111 --sep1 / --syncinternaldates --exclude Emailed Contacts

    Error info is :

    Couldn't append msg #285 (Subject:[=?utf-8?Q?=E5=93=88=E5=93=88?=]) to folder Contacts: Error trying to append: 11 NO APPEND failed

    I uploaded the log file . can somebody help me?
    Attached Files Attached Files
    Ask Forever...

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Try putting quotes around "Emailed Contacts" as it is parsing the space in between.

  3. #3
    marisu is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Default This?

    You mean this ?

    imapsync --host1 mail01.mail.com --user1 bakup-dogdog --password1 aaaaaa --host2 mail02.mail.com --user2 dogdog --
    password2 111111 --sep1 / --syncinternaldates --exclude "Emailed Contacts"

    But this comman cannot migrate "Emailed Contact" folder. At the first time, I use the command “imapsync --host1 mail01.mail.com --user1 bakup-dogdog --password1 aaaaaa --host2 mail02.mail.com --user2 dogdog --
    password2 111111 --sep1 / --syncinternaldates ” to migrate all the folders , but the the same error occured , so i add " --exclude Emailed Contacts" to exclude the emailed contacts folder , at the beginning it works well , all the folders were migrated successfully, but when i tried the same command only change the users i want to migrate , the same error happened. I will go crazy .

    Did i make some mistake ?
    Ask Forever...

  4. #4
    marisu is offline Loyal Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    87
    Rep Power
    7

    Default The same rerror!

    I have already add the quotas , but the same error occured ! The info as follows :

    From subscribed folders :
    From Folder [Chats]
    To Folder [Chats]
    From Folder [Contacts]
    To Folder [Contacts]
    + NO msg #285 [p+S3mdO+7hk8LljAzTXPhw:300] in Contacts
    + Copying msg #285:300 to folder Contacts
    flags from : [\Seen ]["23-Oct-2008 16:16:18 +0800"]
    Couldn't append msg #285 (Subject:[=?utf-8?Q?=E5=93=88=E5=93=88?=]) to folder Contacts: Error trying to append: 11 NO APPEND failed

    any suggestion?
    Ask Forever...

  5. #5
    vineetmadan is offline Starter Member
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2
    Rep Power
    1

    Default

    Although this is a very old thread, but I thought it'd be helpful for others facing this problem if I mention the solution that worked for me.

    To exclude "Emailed Contacts" folder, try this

    imapsync --buffersize 8192000 --nosyncacls --subscribe --syncinternaldates --exclude Emailed /Contacts --fast --dry --host1 zimbra.firsthost.com --ssl1 --user1 user@firsthost.com --authuser1 admin --password1 xxxxxxx --host2 zimbra.secondhost.com --ssl2 --user2 user@secondhost.com --authuser2 admin --password2 xxxxxxxxxx

    Well this worked for me. I'm using Zimbra 8 on Ubuntu 12.04 LTS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation zimbra Initializing ldap...failed. (28416)
    By farrukh.nadeem in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 08-14-2009, 06:52 AM
  2. [SOLVED] Zimbra logwatch.
    By nishith in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 06-10-2009, 04:42 PM
  3. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  4. [SOLVED] Debian Etch 32 / 64: MTA not working
    By xflip in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 01-18-2008, 04:58 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •