Results 1 to 3 of 3

Thread: imapsync hangs on random attachment

  1. #1
    ratchet is offline New Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default imapsync hangs on random attachment

    I have Zimbra 5.0.5 GA installed on Ubuntu 6.06 LTS (all freshly installed today).

    I am sync'ing a large mailbox and have noticed imapsync hangs on random messages. here is what I know so far:

    1) It looks like all the messages have attachments
    2) The attachments are not too large (it successfully sync'd much larger attachments - 9MB+ - but hangs on attachments of 1MB or smaller
    3) Verified all Zimbra attachment/quota issues are not in play here (quotas set to unlimited and attachment sizes set to 100MB... more than 5x larger than the largest attachment)
    4) It looks like it especially has a problem with XLS and DOC files.

    Zimbra is installed with ALL the defaults in place except for quota sizes and attachment limits.

    Using imapsync-1.252

    Using "--debugimap" shows the message is being properly pulled from the old server.

    No errors or timeouts displayed in the zimbra log files... it truly just hangs without any output immediately after pulling the file from the original server.

    I am using the OSS edition of Zimbra for my testing.

    Any help or direction would be greatly appreciated. Also, I'm not tied to imapsync. If there is another tool out there to sync from one imap server to another that'd be fine too.

    The old server is running Courier IMAP on Debian and I've had no trouble accessing it.

  2. #2
    p24t is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    Welcome to the forums.

    I had a problem with a much older version of Zimbra, where convertd would crash and hang the sync until I killed the process, and imapsync would continue.

    If you're just installing, might I suggest that you try using the latest version, Zimbra is now up to 5.0.6.

  3. #3
    ratchet is offline New Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    4
    Rep Power
    7

    Default update

    Sorry... I mis-stated the version. I am using 5.0.6 (downloaded Saturday)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. My Random Tips for Migration
    By void in forum Migration
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-2007, 10:56 AM
  2. Disable attachment indexing for imapsync
    By richard-hdd in forum Migration
    Replies: 5
    Last Post: 08-14-2007, 09:56 AM
  3. 4.0 RC1 imapsync with admin???
    By kirme3 in forum Administrators
    Replies: 37
    Last Post: 07-19-2007, 09:52 AM
  4. imapsync "out of memory"
    By EFSNetworks in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 10-13-2006, 01:51 PM
  5. imapsync and mail filters
    By Coilcore in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-10-2006, 08:21 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •