Results 1 to 5 of 5

Thread: SMTP authentication to mail relay on ATT DSL

  1. #1
    btietz is offline New Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    3
    Rep Power
    7

    Default SMTP authentication to mail relay on ATT DSL

    This past week the AT&T Internet Service Provider has changed policies regarding mail relaying through their network.

    I need help configuring Zimbra to authenticate with the AT&T mail relay (I have to use their mail relay in order to send out SMTP email over the Internet).

    Since Zimbra doesn't have any place in the Admin GUI for login credentials to the AT&T mail relay, I know I need to hit the command line...

    I know at least someone using Zimbra is using AT&T's DSL ISP network and must have already figured this out...

    Please Help!

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

  3. #3
    p24t is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Austin
    Posts
    441
    Rep Power
    8

    Default

    That is for authentication at the ZCS end. With ATT DSL, they block outgoing port 25, and force you to use their SMTP as a relay, but it requires auth.

    This is one of the reasons I'll probably be dumping ATT and going back to Time Warner. That, and their damn DHCP changes my IP on a _very_ regular basis, and it's very annoying.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

  5. #5
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default

    I believe AT&T is forcing you to go SSL with port 465 also. They will no longer support non SSL port 25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •