Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: LDAP Cannot bind on migration to new server

  1. #21
    drizzt's Avatar
    drizzt is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pavia (Italia)
    Posts
    19
    Rep Power
    6

    Default

    Unfortunately I still having the same problem, this weekend I modified some settings but the result did not change.

    The DNS entry was pointing to the external IP, like the /etc/hosts.

    I checked everything you suggested, and it seems correct, but I can't complete the install.sh because of the LDAP error 49.

    Trying to run Zimbra as zimbra user using "zmcontrol start" I get all done but nothing works, postfix apart.
    Last edited by drizzt; 03-09-2009 at 01:31 AM.
    Giorgio Salluzzo - Sviluppatore Python / Django

  2. #22
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Please post the information we asked for last time eg. /etc/hosts, /etc/resolv.conf, digs and host so we can check them now you have made your changes.

  3. #23
    drizzt's Avatar
    drizzt is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Pavia (Italia)
    Posts
    19
    Rep Power
    6

    Default

    root@smtp:/home/aragorn# cat /etc/hosts
    Code:
    ### Hetzner Online AG installimage
    # nameserver config
    # IPv4
    127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
    88.198.165.14 smtp.netjungle.it smtp
    #
    # IPv6
    ::1 ip6-localhost ip6-loopback
    fe00::0 ip6-localnet
    ff00::0 ip6-mcastprefix
    ff02::1 ip6-allnodes
    ff02::2 ip6-allrouters
    ff02::3 ip6-allhosts
    root@smtp:/home/aragorn# cat /etc/resolv.conf
    Code:
    #nameserver 127.0.0.1
    # hetzner
    #nameserver 213.133.98.98
    #nameserver 213.133.99.99
    #nameserver 213.133.100.100
    # opendns
    nameserver 208.67.222.222
    nameserver 208.67.220.220
    root@smtp:/home/aragorn# dig netjungle.it MX
    Code:
    ; <<>> DiG 9.4.2-P2 <<>> netjungle.it MX
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 40345
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;netjungle.it.                  IN      MX
    
    ;; ANSWER SECTION:
    netjungle.it.           3600    IN      MX      10 smtp.netjungle.it.
    netjungle.it.           3600    IN      MX      20 smtp2.netjungle.it.
    
    ;; Query time: 106 msec
    ;; SERVER: 208.67.222.222#53(208.67.222.222)
    ;; WHEN: Mon Mar  9 09:53:34 2009
    ;; MSG SIZE  rcvd: 73
    root@smtp:/home/aragorn# dig netjungle.it ANY
    Code:
    ; <<>> DiG 9.4.2-P2 <<>> netjungle.it ANY
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 49588
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 4, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;netjungle.it.                  IN      ANY
    
    ;; ANSWER SECTION:
    netjungle.it.           3600    IN      SOA     ns0.unbit.it. info.unbit.it. 1000017 3600 3600 604800 3600
    netjungle.it.           3600    IN      MX      10 smtp.netjungle.it.
    netjungle.it.           3600    IN      MX      20 smtp2.netjungle.it.
    netjungle.it.           3600    IN      A       81.174.68.57
    
    ;; Query time: 98 msec
    ;; SERVER: 208.67.222.222#53(208.67.222.222)
    ;; WHEN: Mon Mar  9 09:54:26 2009
    ;; MSG SIZE  rcvd: 140
    At the moment smtp.netjungle.it is pointing to another IP address, the server in production, but when I tried yesterday I get the following result:
    root@smtp:/home/aragorn# host `hostname`
    Code:
    smtp.netjungle.it has address 88.198.165.14
    Giorgio Salluzzo - Sviluppatore Python / Django

  4. #24
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Until the records are pointing to your ZCS installation it is very hard to determine why the services are not working. Please post the results when DNS is pointing at your installation.

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Network Edition Trial] OS X Installation
    By dmg in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2007, 05:25 PM
  2. Mac OSX install: Java errors & LDAP CA error
    By jefbear in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-16-2006, 03:39 PM
  3. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  4. Authenticating to the LDAP
    By jasonwillis in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 03-15-2006, 10:48 AM
  5. ldap pasword problem
    By jasonwillis in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 03-15-2006, 08:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •