Results 1 to 3 of 3

Thread: Migrating 4.5.9 to 5.0.1 on different hardware

  1. #1
    g3vt is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Question Migrating 4.5.9 to 5.0.1 on different hardware

    Hi all,

    I'm looking at migrating our Zimbra installation in the near future from 4.5.9 on OpenSuSE 10 to 5.0.1 on Red Hat Enterprise running on new hardware. I was initially planning setting up the new server, running imap sync & forwarding mail from each user on the old server to the new server during the migration period & before switching the dns entries.

    Has anybody done anything similar to this, and if so is there a better approach or any comments about it?

    Thanks in advance!
    -Trey

  2. #2
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Welcome to the forums,
    There's a much simpler method to save you from all that work - checkout: /blog/archives/2007/10/moving_zcs_to_another_server.html
    OpenSUSE 10.0 or 10.2?
    4.5.11 is planned to help with migrating from certain platforms, more on it can be found at MigrationFromEOL - Zimbra :: Wiki & /products/sunset_binaries.html if you fall into that category you may want to at least get on 4.5.10 in the meantime

  3. #3
    g3vt is offline Starter Member
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    San Francisco, CA
    Posts
    2
    Rep Power
    7

    Default

    Thanks for the tip Mike.

    We're currently running OpenSuSE 10.2.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. After 4.5.9 -> 5.0.1 Firefox stops working
    By mbd in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-13-2008, 04:09 AM
  2. zimbra upgrade 4.5.9 to 5.0.1 SOAP CHANGES???
    By phingers in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 01-29-2008, 11:04 AM
  3. Postfix error after upgrade from 4.5.9 to 5.0.1
    By alextsa in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 01-22-2008, 12:13 PM
  4. 4.5.9 to 5.0.1 upgrade issue?
    By playnada in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 01-16-2008, 05:35 AM
  5. One small upgrade glitch 4.5.9 to 5.0.1 - virtual.db
    By mstreet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 01-14-2008, 09:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •