Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Wrong attachment filenames after migration from Outlook

  1. #11
    rdronov is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    40
    Rep Power
    6

    Default

    Hi!
    I made a request in bugzilla (Bug 34982 – Issue with cyrillic attachments names after migration data to Zimbra.). It seems that we'll see no issue in the next version 5.0.13. Should test it.

  2. #12
    Panasenko is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    2
    Rep Power
    6

    Default

    Great, thanks
    Let's wait and test

  3. #13
    van_rusu is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    Hi! I have a same problem with build 5.0.16 (ZC***changeMigrationWizard-5.0.16_GA_2921.exe) . After account migration I find encoding problem with notes. How to solve it? Any ideas?

  4. #14
    rdronov is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    40
    Rep Power
    6

    Default

    Hi, van_rusu!

    I suppose you should inform developers about it (bugzilla).

    Regards,
    Roman

  5. #15
    van_rusu is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default ZCSExchangeMigrationWizard-5.0.18_GA_3009.exe

    I again.
    There is the only problem appearing after a migration and it's appointments.
    All items are in required places when a migration procedure has been completed but the problem still occurs and the problem is Russian symbols represented incorrectly in appointments.

    It's look like:
    Attached Images Attached Images

  6. #16
    Quarck is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Russia, Abakan
    Posts
    18
    Rep Power
    4

    Default

    Hi! I have a same problem with build 6.0.8 (ZC***changeMigrationWizard-6.0.8_GA_2661.exe) . After account migration I find encoding problem with notes.

  7. #17
    Quarck is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Russia, Abakan
    Posts
    18
    Rep Power
    4

    Default

    I created bug report. If anybody may add some info please come to https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=53634

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Special chars in attachment filenames - 404
    By Brains in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-01-2007, 09:58 AM
  2. Replies: 4
    Last Post: 05-25-2007, 11:21 PM
  3. Issues with Outlook Calendar Migration - ics
    By soxfan in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2007, 06:50 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 10-26-2006, 10:45 AM
  5. Migration Client causing Outlook Problems
    By jonfehringer in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 10-04-2005, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •