Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Error with ZCSDominoMigrationWizard-5.0.0_GA_1862

  1. #11
    Grejao is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Uberlandia - MG - Brazil
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default

    i think that have no ldap servers actually on my domino server, i think this because i can't connect by telnet at 389 port.
    But at Domino Server Administrator they show to me that have ldap server running and start at 389 port. ( see image attach file at my last post) .

    why ZCSDominoMigrationWizard implement this function? the older ZCSDominoMigragionWizard are very simple and i had migrate all accounts that i wont.

  2. #12
    Grejao is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Uberlandia - MG - Brazil
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default Solved

    i fix the problem starting ldap database from domino server.
    At console i typed: load ldap


    and then they start ldap.

    Thanks.

  3. #13
    Grejao is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Uberlandia - MG - Brazil
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default Problem to finishi import

    all steps are ok. But when they finish import they show message that have 1 error.
    The account was created ok but have no data imported.
    I do the process more one time and all times returns the same error.


    at m2l log i see this:

    Code:
    18-01-2008 12:14:25 [1164]: ZCSDominoMigrationWizard-5.0.0_GA_1862 Version 5.0
    
    18-01-2008 12:14:42 [1164]: RPC Error:- WinHttpReceiveResponse failed. The RPC request is logged as C:\DOCUME~1\MARCEL~1\CONFIG~1\Temp\ZCSDominoMigrationWizard-5.0.0_GA_1862\1-RPCErrorRequest.xml
    
    18-01-2008 12:14:42 [1164]: RPC Error: One or more errors were found in the Secure Sockets Layer (SSL) certificate sent by the server.
    
    Continue with the invalid certificate?
    
    18-01-2008 12:15:36 [1164]: Picking Objects
    
    18-01-2008 12:15:50 [1164]: Creating Account: Profile(ypojucanca)
    
    18-01-2008 12:16:34 [1164]: Creating / starting 1 worker threads
    
    18-01-2008 12:16:34 [1164]: Dispatching work to worker threads
    
    18-01-2008 12:16:34 [1992]: Worker thread started
    
    18-01-2008 12:16:34 [1164]: Notifying threads to exit
    
    18-01-2008 12:16:34 [1992]: Waiting for work
    
    18-01-2008 12:16:34 [1992]: Work arrived...Ypojucan Castro de Araujo/Peixoto ypojucanca@email.peixoto.com.br
    
    18-01-2008 12:16:34 [1992]: Logging on to zimbra server (192.168.0.5:7071)
    
    18-01-2008 12:16:57 [1992]: RPC Error:- WinHttpReceiveResponse failed. The RPC request is logged as C:\DOCUME~1\MARCEL~1\CONFIG~1\Temp\ZCSDominoMigrationWizard-5.0.0_GA_1862\2-RPCErrorRequest.xml
    
    18-01-2008 12:16:57 [1992]: RPC Error: Unable to connect.
    
    18-01-2008 12:16:57 [1992]: Waiting for work
    
    18-01-2008 12:16:57 [1992]: Worker thread exiting

  4. #14
    Grejao is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Uberlandia - MG - Brazil
    Posts
    45
    Rep Power
    7

    Default

    someone can help-me with this problem please?

  5. #15
    Uday is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    33
    Rep Power
    8

    Default

    One thing what I can guess is, probably the Zimbra server name is not getting resolved. Could you give it a try making an entry for Zimbra server ip and name in the hosts file (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts)?

    -Uday

  6. #16
    PeterH is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Netherlands
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    I use the domino-import wizards a lot..
    Noticed this behaviour whilst using the 4.5.10-wizard against Zimbra5.0.1. (testing this because of conversion bug which leaves subjects on imported messages blank ()
    So: are you using the same import-wizard version as zimbra version?
    Second: on resolving hostname: both zimbra-server and domino-server can be addressed by just their ip-number, you should try that if your dns-names don't resolve well.
    Third: make sure no firewalls are blocking traffic from your domino-server to your zimbra-server.
    On which machine are you actually running the wizard? It needs to have the notes-client installed so it might be easy/simple to test on a different machine, starting out on your actual domino-server.
    Hope some of this helps.
    Regards,
    Peter
    Using ZCS Network-edition 5.0.16 on Ubuntu 6.06.2 LTS and 8.04 LTS

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •