Results 1 to 7 of 7

Thread: Outlook Connector - no notifications?

  1. #1
    Mike Oliveri is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default Outlook Connector - no notifications?

    We set up Outlook with the Outlook Connector, and now it appears there are no notifications when new mail arrives. Normally Outlook makes a sound and pops up a notification near the taskbar, and some of my users are complaining that it's not working with Zimbra. The notification settings are the same as when we were running on Exchange. Has anyone else seen this problem?

    Mike

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default No notifications

    There was a bug in 4.5.6 -- bug 18070. This is fixed in 4.5.7

  3. #3
    Mike Oliveri is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    When will this be available?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by Mike Oliveri View Post
    When will this be available?
    Soon, keep an eye on the Product Portal and there'll also be an announcement in the forums.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    It seems your an NE customer/In a previous thread you wrote: "I installed Zimbra Network Edition 4.5.6 on Ubuntu 6.10 this weekend..."

    Be advised there is no support (except the forums) for this:
    -Go to Zimbra Support Portal - Home & login
    -Under "Support Menu" on the left hand side
    -"Pre-release downloads"
    -"Connector for Outlook (ZCO)"
    Right now that's ZimbraOlkConnector-4.5.7_GA_1140_4.5.324

  6. #6
    Mike Oliveri is offline Active Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    31
    Rep Power
    8

    Default

    Excellent. That worked, thanks. One less user gripe on the migration!

  7. #7
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    no sweat-just be sure to upgrade the connector (if there's any version change) to the final release to assure support

    Someone would have told you earlier if you put your version info in your profile
    Last edited by mmorse; 08-08-2007 at 03:13 PM. Reason: be sure to add your version info to your profile!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Error message from Outlook connector
    By redhat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 12
    Last Post: 01-05-2010, 01:42 AM
  2. Dynamics AX and Outlook Connector
    By area in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 11:15 AM
  3. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  4. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •