Results 1 to 2 of 2

Thread: Install on (64bit !) SUSE Linux Entreprise Server 10

  1. #1
    fillide is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    6
    Rep Power
    8

    Arrow Install on (64bit !) SUSE Linux Entreprise Server 10

    Hi !

    I have a new server preinstalled with Linux Suse ES 10 (64 bit, Pentium D proc).
    This server is planned for Zimbra, so for a first try I get the zcs-4.5.6_GA_1044.SuSE10.tgz from Sourceforge.

    After reading wiki tips and prepare the OS, I try to install Zimbra, which tell me :
    Code:
    Checking for prerequisites...
        NPTL...FOUND
        sudo...FOUND sudo-1.6.8p12-18.14
        libidn...FOUND libidn-0.6.0-14.2
        curl...FOUND curl-7.15.1-19.7
        fetchmail...FOUND fetchmail-6.3.2-15.9
        gmp...FOUND gmp-4.1.4-20.10
        /usr/lib/libstdc++.so.5...FOUND
    
    Checking for installable packages
    
    Found zimbra-core
    Error: attempting to install i386 packages on a x86_64 OS.
    Exiting...
    So : is there a 64 bit for Suse ES10 planned ? if yes is there a roadmap ?
    If not, what should I do in order to install Zimbra on this machine ?

    I see there's a RHEL 64bit archive, should I try it on this Suse ?

    Thanks !

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    There's currently no 64bit version for SLES10 and, of course, the RHEL 64bit won't work on that. There is currently an outstanding bugzilla entry for that feature.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. Antivirus suddenly stop
    By kowell in forum Administrators
    Replies: 17
    Last Post: 03-27-2007, 04:05 AM
  4. SUSE Linux Enterprise Server 9 NAT Install HOWTO
    By LMStone in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2006, 02:31 PM
  5. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •