Results 1 to 2 of 2

Thread: Server status dissappears

  1. #1
    fajarpri's Avatar
    fajarpri is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Angry Server status dissappears

    Hello all,
    I'm on Opensuse10.2. with the latest zimbra 4.5.6
    I'm not really sure when exactly, but, I guess right after installing zimlets for managing posixaccount and samba, my server status is gone with error:
    Server status data is not available. To see the server status, logger service must be installed.

    I restarted zimbra:
    service zimbra stop
    service zimbra start

    In /var/log/messages:
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: antispam: Running
    zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: antivirus: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: ldap: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: logger: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: mailbox: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: mta: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: snmp: Running
    fajar102 zimbramon[13324]: 13324:info: 2007-07-04 14:22:01, STATUS: fajar102.vulcan.com: spell: Running

    What is causing this? In what log files can I get more info?
    Thank you very much.

  2. #2
    fajarpri's Avatar
    fajarpri is offline Loyal Member
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    98
    Rep Power
    7

    Default

    Strange..
    This morning all logger is ok again

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  3. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  4. Trouble sending mail from Outlook
    By czaveri in forum Users
    Replies: 15
    Last Post: 07-24-2006, 11:01 AM
  5. Tomcat hanging
    By Morg0 in forum Administrators
    Replies: 42
    Last Post: 04-19-2006, 08:06 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •