Results 1 to 5 of 5

Thread: how to fix Bug 16285 if I use zimbra 4.5.3_Frank

  1. #1
    catzilla is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default how to fix Bug 16285 if I use zimbra 4.5.3_Frank

    Hello

    I'm using zimbra version 4.5.3_Frank in CentOS and I got bug 16285 (Bug 16285 - Contacts (Address book) in basic client mode is not support utf-8 character) but I don't want to upgrade to version 5.0, is there anyway to fix/patch codes related to contact functions without upgrading ?

    thanks in advanced

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by catzilla View Post
    Hello

    I'm using zimbra version 4.5.3_Frank in CentOS and I got bug 16285 (Bug 16285 - Contacts (Address book) in basic client mode is not support utf-8 character) but I don't want to upgrade to version 5.0, is there anyway to fix/patch codes related to contact functions without upgrading ?
    No, there no way to fix that without an upgrade, we don't issue patches to fix individual problems.

    Why wouldn't you want to upgrade? There's bug fixes and enhancements in every release of Zimbra.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    catzilla is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    I think it will be OK to upgrade to lastest 4.5 brance (4.5.6) but I don't sure if the last one fix this bug yet. So could you tell me about this ?

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    That bug is not fixed until version 5 as you've already mentioned.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    catzilla is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    5
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for your answers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  2. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM
  4. Seeming variety of problems on suse-9.1
    By Crexis in forum Installation
    Replies: 52
    Last Post: 03-04-2006, 12:19 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •