Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: DNS/MX record trouble

  1. #11
    Eternal-student is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default

    Also, I'm trying to set up zapgun.net as the deafult domain. The instructions I have seen so far only say how to set it up with a host name mailserver.zapgun.net which means the default address become admin@mailserver.zapgun.net

    I changed all the settings from mailserver.zapgun.net to just zapgun.net (which means the hosts file is missing the host name). It seemed to install ok but the antivirus service stopped working and the messages were held in the deferred queue. Can any one tell me if they've installed it with out a hostname.

  2. #12
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Eternal-student View Post
    Also, I'm trying to set up zapgun.net as the deafult domain. The instructions I have seen so far only say how to set it up with a host name mailserver.zapgun.net which means the default address become admin@mailserver.zapgun.net

    I changed all the settings from mailserver.zapgun.net to just zapgun.net (which means the hosts file is missing the host name). It seemed to install ok but the antivirus service stopped working and the messages were held in the deferred queue. Can any one tell me if they've installed it with out a hostname.
    It doesn't set the domain up with a hostname, it sets DNS records to point to a hostname (FQDN). You can change the domain name during the initial (i.e. first clean) install. If this is an already installed system then you want to set the default domain to zapgun.net by creating it in the admin UI and setting it as the default.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #13
    Eternal-student is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    8

    Default

    I've tried changing the default domain at install (fresh install) but the installation then stops at the slapd configuration.

    Initializing ldap...daemon: bind(7) failed errno=99 (Cannot assign requested address)

    If I'm chaning the default domain name do I need to change something in the zone file that points zapgun.net ro mailserver.zapgun.net?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issue: MX Record & Multi-domain
    By wcbenyip in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 06-23-2009, 06:15 PM
  2. Replies: 11
    Last Post: 05-12-2009, 06:26 AM
  3. Trouble Ticket System ?
    By cyberkoa in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2007, 09:57 PM
  4. MX record cannot deliver mail
    By computerguy24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2006, 04:36 PM
  5. PTR record
    By rpvaughnjr in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-06-2006, 07:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •