Results 1 to 5 of 5

Thread: ERR - Unknown Command (AUTH)

  1. #1
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default ERR - Unknown Command (AUTH)

    When trying to pop into Zimbra using anything but a plain text password, I log this error. SSL or not. If I use a plain text password all appears ok.

    I am so close to making this whole thing work with the exception of this pop problem.

    HELP!!!!

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    You can go into the adminui and toggle the clear text option in both Pop3 and IMAP.

  3. #3
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default Plain text lpgin

    I don't want to use plain text. I'm looking for more security than that.

    The secure login should work. At least according to the documentation.

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by Bill Brock View Post
    I don't want to use plain text. I'm looking for more security than that.

    The secure login should work. At least according to the documentation.
    I did not ask you to turn off SSL, I was simply asking you to verify your settings. My apologies for not being clear.

    If you have SSL on, then please post the auth failed from your audit.log

    john
    Last edited by jholder; 06-08-2007 at 09:32 PM.

  5. #5
    Bill Brock is offline Outstanding Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Oklahoma
    Posts
    703
    Rep Power
    9

    Default audit.log

    I see the auth failure in the mailbox log but not the audit log.

    Should it be in the audit log?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Installation Problems (RHEL AS v4)
    By stillwell in forum Installation
    Replies: 15
    Last Post: 06-28-2007, 07:58 PM
  2. Installation Cancelled - Zimbra-spell !
    By Ledg in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 10-19-2006, 02:54 AM
  3. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  4. Unknown Host ?
    By msentissi in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-18-2006, 03:57 PM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •