Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: SPAM/HAM not working after disaster recovery

  1. #1
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default SPAM/HAM not working after disaster recovery

    We did a disaster recovery, and the spam/ham does not work now. When users add mail til junk folder, the spam account does not recieve this...

    Can some of the set up/generated names of the accounst been messed up? How to check them and if it's right or not?

    Running Zimbra ZCS NE on RHEL
    Last edited by flums; 05-25-2007 at 09:40 AM.

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Run this command:
    Code:
    zmprov gacf | grep -i spamis
    It will give you the names of the accounts.
    Make sure they exist. If they do, then post your /var/log/zimbra.log

  3. #3
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    Both accounts exit with the right names.

    I logged into with ssh and moved a message to spam box, this is the output in log:
    Code:
    May 26 01:08:26 epost su(pam_unix)[3935]: session closed for user zimbra
    May 26 01:08:40 epost sshd(pam_unix)[4483]: session opened for user root by root(uid=0)
    May 26 01:09:31 epost slapd[3292]: is_entry_objectclass("", "2.5.6.1") no objectClass attribute
    but the mail does not end up in the spam inbox....

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    ok then,
    post your /opt/zimbra/log/mailbox.log

  5. #5
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    I checked that too, to see if there was something that u migth wanted, but NOTHING happends in that logfile when i move another one to the spam folder.....

  6. #6
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What version are you using?

  7. #7
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    4.5.3_ga-1.12

    Zcs Ne

  8. #8
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    oh man
    Upgrade. We're at 4.5.5

  9. #9
    flums is offline Trained Alumni
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Oslo, Norway
    Posts
    123
    Rep Power
    8

    Default

    Done the upgrade, but, nothing in logs, but mails to spam does not go into inbox in the spam training mail account

  10. #10
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Well, when you do the upgrade, it changes the spam account.
    So, what exactly makes you think it's not going there?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. Question about redo logs and disaster recovery
    By dlochart in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 08-12-2008, 03:40 AM
  3. Disaster Recovery on a Multi Server Configuration
    By dlochart in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-14-2007, 05:08 AM
  4. Disaster Recovery Steps for v3.1.4 Network Edition
    By ThorGoLucky in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-08-2006, 11:08 AM
  5. Network version disaster recovery steps.
    By dhallweb in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 04-06-2006, 08:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •