Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 54 of 54

Thread: Can Not Start MTA

  1. #51
    Guest

    Default

    [QUOTE=marcmac]I suspect that amavis is not running (ps axuww | grep amavis) and possibly tomcat as well.

    Amavis not running

    WHat OS? Which version of ZCS?

    su - zimbra

    sh -x bin/zmmailboxctl status

    [zimbra@isis bin]$ sh -x zmmailboxctl status
    + BASE=/opt/zimbra
    + SCRIPTS='tomcat mysql.server'
    + case "$1" in
    + STATUS=0
    + for i in '$SCRIPTS'
    + '[' tomcat = mysql.server ']'
    + /opt/zimbra/bin/tomcat status
    + R=1
    + '[' 1 -ne 0 ']'
    + STATUS=1
    + for i in '$SCRIPTS'
    + '[' mysql.server = mysql.server ']'
    + /opt/zimbra/bin/mysqladmin status
    + R=1
    + '[' 1 -ne 0 ']'
    + STATUS=1
    + exit 1

    sh -x bin/zmmtactl status

    + BASE=/opt/zimbra
    + SCRIPTS='tomcat mysql.server'
    + case "$1" in
    + STATUS=0
    + for i in '$SCRIPTS'
    + '[' tomcat = mysql.server ']'
    + /opt/zimbra/bin/tomcat status
    + R=1
    + '[' 1 -ne 0 ']'
    + STATUS=1
    + for i in '$SCRIPTS'
    + '[' mysql.server = mysql.server ']'
    + /opt/zimbra/bin/mysqladmin status
    + R=1
    + '[' 1 -ne 0 ']'
    + STATUS=1
    + exit 1
    [zimbra@isis bin]$ sh -x zmmtactl status
    + BASE=/opt/zimbra
    + SCRIPTS='zmmtaconfigctl zmamavisdctl postfix zmsaslauthdctl'
    + case "$1" in
    + STATUS=0
    + for i in '$SCRIPTS'
    + /opt/zimbra/bin/zmmtaconfigctl status
    + R=0
    + '[' 0 -ne 0 ']'
    + for i in '$SCRIPTS'
    + /opt/zimbra/bin/zmamavisdctl status
    cat: /opt/zimbra/log/amavisd.pid: Arquivo ou diretório não encontrado
    + R=1
    + '[' 1 -ne 0 ']'
    + STATUS=1
    + for i in '$SCRIPTS'
    + /opt/zimbra/bin/postfix status
    + R=0
    + '[' 0 -ne 0 ']'
    + for i in '$SCRIPTS'
    + /opt/zimbra/bin/zmsaslauthdctl status
    + R=0
    + '[' 0 -ne 0 ']'
    + exit 1

  2. #52
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    MySQL is not running. Can you try to start it?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  3. #53
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Are all the services installed on a single node? If this is a multi-node what do you have on each server?
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

  4. #54
    Guest

    Default

    running mailbox status returns nothing
    amavisd not running

    single node install, MySQL seems to be running

    OS: FC4 - zcsVersion 3BetaM2
    Last edited by Eugênio Nassu; 12-06-2005 at 11:44 AM.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456

LinkBacks (?)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 06-15-2009, 09:31 AM
  4. After Install: MTA does´t start
    By pc-nico in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-15-2007, 06:54 AM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •