Results 1 to 6 of 6

Thread: Error updating license after upgrading to latest patch

  1. #1
    PureBrand is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Unhappy Error updating license after upgrading to latest patch

    We're running OS X (10.4.9) and just finished updating ZCS to 4.5.4.2007.04.18 and it seems to have lost the license info. Updating the license through the admin console fails with this message:

    Message: Can't get the valid license information from server. To install a new license, go to Global Settings -> License -> Update License
    Error code: AjxException.UNKNOWN_ERROR
    Method: ZaLicense.getLicenseCallback
    Details:unknown document: GetLicenseRequest

    Any help?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Have you tried checking it or installing it manually? Have a look here.

    Why did you try and install the licence again? Is this a trial or paid-for NE version.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    PureBrand is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    This is a paid-for 100 user license and after upgrading this AM, the admin console alerted that there was no valid license file and to use the 'update license' function.

    That function fails with the previous error.

    I'll try manually installing and post back.

  4. #4
    PureBrand is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    The CLI command 'zmlicense' is not responding:

    server:~ zimbra$ zmlicense
    -su: zmlicense: command not found

    Not too sure where to go from here.... any ideas?
    Last edited by PureBrand; 05-03-2007 at 10:09 AM.

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you run:

    /opt/zimbra/bin/zmzimletctl listZimlets

    Sometimes the license zimlet is missing.

  6. #6
    brian is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by PureBrand View Post
    We're running OS X (10.4.9) and just finished updating ZCS to 4.5.4.2007.04.18 and it seems to have lost the license info. Up
    Any help?
    You sure you didn't upgrade to the Open Source edition? ZCS version should say NETWORK
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. License Bug When Upgrading Zimbra NE?
    By LMStone in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2007, 05:18 PM
  2. upgrading from 3.0.1_GA_160 to latest on FC4
    By Mike Carifio in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-01-2007, 03:11 PM
  3. Error when upgrading from 3.1 -> 3.1.1
    By jeg1972 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2006, 06:10 AM
  4. Replies: 4
    Last Post: 04-26-2006, 10:11 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •