Results 1 to 8 of 8

Thread: Problem with resource search

  1. #1
    hlandgar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Question Problem with resource search

    I am having to following 2 problems which I think could be related:

    1. Calendar-new-find Resources. Clicking Search does nothing even though I set up a test resource with shows as active in the Admin interface

    2. In the admin web interface - Distribution Lists - Clicking the Search on Find Member to add gives the following error:

    JavaScript error encountered in method ZaDLXFormView.prototype.searchAccounts
    message: params is not defined
    fileName: https://zimbra.lhjonline.com:7071/zi...v=070115200259
    lineNumber: 20063
    stack: ("",[object Array],1,"name",true,[object Object],"displayName,zimbraId,zimbraMailHost,uid,zimbraAcco untStatus,description,zimbraMailStatus,zimbraCalRe sType,zimbraDomainType,zimbraDomainName",10)@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/ZimbraAdmin_all.js.zgz?v=070115200259:20063
    ([object Object],1,"name",true,[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/ZimbraAdmin_all.js.zgz?v=070115200259:20101
    ("name",true)@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/ZimbraAdmin_all.js.zgz?v=070115200259:26545
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/ZimbraAdmin_all.js.zgz?v=070115200259:26404
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:533
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:3765
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:3618
    ("SELECTION",[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:9110
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:13202
    apply([object Object],[object Array])@:0
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:533
    ([object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:3765
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:3618
    ("onmouseup",[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:9110
    ([object MouseEvent],"onmouseup",[object Object])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:9869
    ([object MouseEvent])@https://zimbra.lhjonline.com:7071/zimbraAdmin/js/Ajax_all.js.zgz?v=070115200259:9780
    @:0

    name: ReferenceError

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    what browser/os are you using?

  3. #3
    hlandgar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    I am running zcs-4.5.4_GA_763.DEBIAN3.1

    Browser is Firefox-2.0.0.3 on Gentoo 2006.1

    I also tested Firefox-2.0.0.3 on Windows and IE7 with the same results except IE7 gives a shorter error message on the Admin Distribution find member search.

  4. #4
    hlandgar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Angry

    I appended to bug #13932 but have heard nothing in a week.

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Gentoo?

    Did you build your own, or modify an existing binary?

    We are currently in the process of changing the way we communicate "build it your self" to make things easier. Look for it soon.

  6. #6
    hlandgar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    I am running the debian-3.1 binary in a chroot. It is working perfectly for mail and I have been testing the rest of the features and posting bugs for what I find that doesn't work.

  7. #7
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Gotcha.
    I had someone test this on deb and it worked.

    Like I said, We're gonna make building easier, and one of my projects is Gentoo.

  8. #8
    hlandgar is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Default

    I need to get these bugs fixed for customer demonstrations. I plan to begin hosting Zimbra for my customers.

    I would like to debug both problems. The resource search is not showing an error. How can I get some debugging info to see what is going on.

    Any comment on the Distribution list search member error. It seems like a post is attempted and fails with params not found but the params array should have been filled from the fields. This should be relatively easy to find.

    I suspect there may be some lingering permissions problems given the history of the Debian-3.1 version. Is there any way other than libexec/zmfixperm to check that all permissions are correct.

    Also when will 4.5.5 be released?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM
  2. Shared Contact Search Problem
    By chalkboy in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2007, 03:24 PM
  3. Search problem for ZCS documents
    By bellzerr in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2006, 05:38 AM
  4. A problem about the Search.
    By sshgz in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2006, 06:38 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •