Results 1 to 3 of 3

Thread: M2 IMAP and SSL issue

  1. #1
    gazevedo is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    6
    Rep Power
    9

    Default M2 IMAP and SSL issue

    Help!

    I did the upgrade and I cna log in using the regular web interface and everything is dandy there. The problem is I was using IMAP (SSL) to get my mail and now it does not work. When I use IMAP w/o SSL the password does not work, although on the web interface the password works fine. Also, https: use to work and now it does not respond., it only responds for Zimbra admin on port 7071.

    On a side note: I had the M1 installed where I was able to have my web server monitor port 80 and had zimbra monitoring port 443 .... please tell me I can stil do thsi with some sort of hack. I would be eternally grateful to get back to the way it worked before.

    BTW . I don't think this is a firewall issue ( it was working before using these ports).

    -- George

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Try to turn on https (ssl) mode:

    SMTP SSL error

  3. #3
    johndevine is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    29
    Rep Power
    9

    Default

    I had to tick the option for imap to accept plain passwords and restart zimbra before imap would accept non ssl connections. This is unticked by default

    JD

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installing commercial ssl on zimbra cs (network ed.)
    By keithop in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-28-2009, 04:16 PM
  2. SSL - CERT for using mobile phone IMAP Access
    By Oswald-Kolle in forum Zimbra Mobile
    Replies: 8
    Last Post: 06-08-2007, 04:09 AM
  3. IMAP TLS Problems after upgrade to 4.5.3
    By shanson in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 03-22-2007, 08:05 AM
  4. IMAP SSL Authentication failing
    By moniker in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2006, 08:25 AM
  5. imap ssl auth not working
    By tbtucholka in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2006, 07:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •