Results 1 to 3 of 3

Thread: Installation Error 'Can't locate Tie/Hash.pm'...

  1. #1
    rjeggens is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Installation Error 'Can't locate Tie/Hash.pm'...

    I'm trying to setup Zimbra on a clean, fresh VM with Ubuntu 6.06 installed. The problem I'm getting, after answering some questions is:

    Code:
    Can't locate Tie/Hash.pm in @INC (@INC contains: /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/DB /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/Mon /opt/zimbra/zimbramon/lib/Zimbra/SOAP /opt/zimbra/zimbramon/lib/i486-linux-gnu-thread-multi /opt/zimbra/zimbramon/lib /opt/zimbra/libexec /etc/perl /usr/local/lib/perl/5.8.7 /usr/local/share/perl/5.8.7 /usr/lib/perl5 /usr/share/perl5 /usr/lib/perl/5.8 /usr/share/perl/5.8 /usr/local/lib/site_perl .) at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Net/LDAP.pm line 10.
    BEGIN failed--compilation aborted at /opt/zimbra/zimbramon/lib/Net/LDAP.pm line 10.
    Compilation failed in require at /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl line 32.
    BEGIN failed--compilation aborted at /opt/zimbra/libexec/zmsetup.pl line 32.
    root@ubuntu-test:/usr/local/src/zcs#
    Anyone have an idea if I'm missing something in my perl install or so?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Yeah, That's a perl issue.
    What does:

    dpkg -L perl-modules | grep Hash
    Return?

  3. #3
    rjeggens is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Perl-modules wasn't installed. I installed it now, and now I'm gonna retry...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  2. Installation fails on zimbra-store
    By wyleyrabbit in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2006, 08:19 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  4. Installation on FC3 under Xen
    By andreground in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2005, 10:29 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •