Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] (OSX) Zimbra removal nightmare...

  1. #1
    khorsia is offline New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] (OSX) Zimbra removal nightmare...

    The issue was completely resolved, so I opted to remove my post.
    Last edited by khorsia; 05-09-2008 at 11:56 AM. Reason: The issue was completely resolved, so I opted to remove my post.

  2. #2
    brian is offline Project Contributor
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    623
    Rep Power
    9

    Default

    Pleases post the output of your failed attempt to run install-mac.sh -u, otherwise it's hard to tell what you did wrong.

    The Other option in the login window is not a user and has little to do with your Zimbra installation or failed uninstall. This is a function of Mac OS X and is available when netinfo is turned on as a authentication mechanism in Directory Access. You can find details on this in Apple's support knowledge base.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    khorsia is offline New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default Continuing this...

    Removed this post as the issue was completely resolved.
    Last edited by khorsia; 05-09-2008 at 11:55 AM. Reason: The issue was completely resolved.

  4. #4
    khorsia is offline New Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    3
    Rep Power
    8

    Default Got It!

    The "netinfo" was enough to get me to where I needed to be to remove the offending account (disabled "root" user) and have gone through just about everything that was put onto the Mac that day by sorting my searches via date...
    Last edited by khorsia; 05-09-2008 at 11:57 AM. Reason: The issue was completely resolved.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  2. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM
  3. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  4. Logger
    By jholder in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 03-31-2006, 11:50 AM
  5. Monitoring : Data not yet avalaible
    By s3nz3x in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-30-2005, 07:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •