Results 1 to 2 of 2

Thread: Starting servers....Password:

  1. #1
    wayne is offline New Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    4
    Rep Power
    9

    Default Starting servers....Password:

    During the installation, I get the following:

    -------------------

    Setting up SSL...done
    Starting servers...Password:
    Password:
    Password:
    Password:

    ----------------

    What password is the install expecting?

    Thanks!

  2. #2
    rrao is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    187
    Rep Power
    9

    Arrow

    Installation is not supposed to ask any password at that stage of installation. Looks like the installation is having issues with the previously installed (successfully or unsuccessfully) files.

    Do the following
    1. ./install.sh -u

    2. delete "zcs" folder- this will remove everything

    3. Reinstall
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix stopped
    By riegersteve in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2007, 03:25 PM
  2. Port and Password Problems
    By dennosius in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2006, 02:25 PM
  3. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  4. No listener on port 7071
    By earthling in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 11-14-2005, 08:16 AM
  5. Zimbra on Debian?
    By omry_y in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 11-04-2005, 11:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •