Results 1 to 4 of 4

Thread: Installation Hang

  1. #1
    gumby is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Installation Hang

    Greetings All...

    I am completely new to Zimbra. I have attempted to install this (4.5 RHEL 4) on two machines (RHEL 4 and Centos 4.2), and am having the same issue on both machines. On installation the "Initializing Documents..." hangs and never ends (or at least not after 4 hours). The log file show nothing more than this other than it is running "zmprov mc default zimbraFeatureNotebookEnabled TRUE".

    Can anyone provide some direction. I have searched existing threads and did not see anything that was helpful.
    Thanks.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Welcome to the forums.

    It works fine on RHEL4 & CentOS4 - I would upgrade your CentOS to the most recent 4.4 release. Anyway, did you disable the firewall and SElinux? Were there any other errors in the log?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    spamgl is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default Installation Hang

    We had a similar problem with CentOS. The installation would hang if we installed from the console. If we installed through an SSH session, everything worked.

    The wiki had an entry that fixed our installation hanging from the console.

    -Michael

  4. #4
    gumby is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    2
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for the replies and the suggestions.

    Installing via SSH worked! Strange...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installation Failed
    By freit5 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-2006, 11:38 PM
  2. Installation fails on zimbra-store
    By wyleyrabbit in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-15-2006, 08:19 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 01-05-2006, 09:55 AM
  4. Installation on FC3 under Xen
    By andreground in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 11-14-2005, 10:29 AM
  5. Installation problem
    By sywong70 in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 11-07-2005, 09:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •