Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17

Thread: Error Upgrading from M1

  1. #11
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default ldap not starting

    If ldap doesn't start (on the ldap master) set this config key:
    zmlocalconfig -e ldap_is_master=true

  2. #12
    incarose is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default Now it works but the messages gone :(

    Checking the error log in zimbra.log I check then the db directory
    and found several sql files with sql scripts.
    One of those just update a "version" number to e "21" ( all magic for me )
    We just apply the sql scipts to the mysql database and now it works.

    The only problem is that the mail index gone away and I see nothing on my mail folder.

    Now, my question is:
    How can I make Zimbra to re-index my mailbox ?
    I found my messages ( raw mail files ) but I cannot see them on the server.

    About the LDAP I run it manually, it is the only way it will work.

    Thanks

  3. #13
    incarose is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    9
    Rep Power
    9

    Default A new error, now on mysql create tables

    while running the sql scripts we found the following error:
    ERROR 1005 (HY000) at line 58: Can't create table './zimbra/volume.frm' (errno: 121)

    How to proceed ?
    It is something related to InnoDB foreing keys

    Thanks

  4. #14
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Quote Originally Posted by incarose
    while running the sql scripts we found the following error:
    ERROR 1005 (HY000) at line 58: Can't create table './zimbra/volume.frm' (errno: 121)

    How to proceed ?
    It is something related to InnoDB foreing keys

    Thanks
    We don't recomend you try to just hack on the DB. Bad things can happen.

  5. #15
    DeusExLibris is offline New Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    3
    Rep Power
    9

    Default Clean Install from M1

    Are there instructions for maintaining data from an M1 system when installing a clean M2 system? In other words, how can I "upgrade" while doing a clean install?

  6. #16
    JustinC is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    34
    Rep Power
    9

    Default Invalid_pdu

    I've just done an upgrade from M1 to M2 and experiencing some of the same problems mentioned in this thread. After a reboot the server wouldn't start, setting ldap to be a master fixed this. I can not see the admin page I just get a blank page. Logging in to zimbra results in INVALID_PDU.

    These lines appear in zimbra.log:

    Code:
    2005-11-16 13:57:08,500 INFO  [http-7071-Processor48] [] StandardWrapper[/service:AdminServlet] - Servlet AdminServlet is currently unavailable
    2005-11-16 13:57:10,800 INFO  [http-7071-Processor50] [] StandardWrapper[/service:AdminServlet] - Servlet AdminServlet is currently unavailable
    2005-11-16 13:57:39,135 INFO  [http-80-Processor98] [] StandardWrapper[/service:SoapServlet] - Servlet SoapServlet is currently unavailable
    2005-11-16 13:57:44,376 INFO  [http-80-Processor98] [] StandardWrapper[/service:SoapServlet] - Servlet SoapServlet is currently unavailable
    2
    I've gone to the login page with debug enabled. Here's the debug:

    HTML Code:
    <soap:Envelope xmlns:soap="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">
    <soap:Header>
    <context xmlns="urn:zimbra">
    <nosession/>
    <format type="js"/>
    </context>
    </soap:Header>
    <soap:Body>
    <AuthRequest xmlns="urn:zimbraAccount">
    <account by="name">
    myaccount
    </account>
    <password>
    mypassword
    </password>
    </AuthRequest>
    </soap:Body>
    </soap:Envelope>
    HTML Code:
    <parsererror xmlns="http://www.mozilla.org/newlayout/xml/parsererror.xml">XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </HR>.
    Location: http://zimbra.redfish.local/?debug=1
    Line Number 1, Column 1047:<sourcetext><html><head><title>Apache Tomcat/5.5.7 - Error report</title><style><!--H1 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:22px;} H2 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:16px;} H3 {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;font-size:14px;} BODY {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:black;background-color:white;} B {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;color:white;background-color:#525D76;} P {font-family:Tahoma,Arial,sans-serif;background:white;color:black;font-size:12px;}A {color : black;}A.name {color : black;}HR {color : #525D76;}--></style> </head><body><h1>HTTP Status 404 - Servlet SoapServlet is not available</h1><HR size="1" noshade="noshade"><p><b>type</b> Status report</p><p><b>message</b> <u>Servlet SoapServlet is not available</u></p><p><b>description</b> <u>The requested resource (Servlet SoapServlet is not available) is not available.</u></p><HR size="1" noshade="noshade"><h3>Apache Tomcat/5.5.7</h3></body></html>
    Code:
    code: "INVALID_PDU",
    detail: [undefined],
    method: "AjxSoapDoc.createFromXml:2",
    msg: "Invalid SOAP PDU"
    If there's any other info you need let me know.

    If a clean install is the only way to get things going, is there a way to bring across the mail from the old install?

    Justin.

  7. #17
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •