Results 1 to 3 of 3

Thread: Install error

  1. #1
    sshgz is offline Loyal Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    92
    Rep Power
    9

    Default Install error

    I have install Zimbra in RHEL4, when i start the Zimbra server, i find the mailbox and snmp status is Stopped.
    All status is :
    [zimbra@mail bin]$ ./zmcontrol start
    Calling start (mail.boc-fs.com)
    perl ./zmmon
    RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
    antispam
    status Running
    antivirus
    status Running
    ldap
    status Running
    mailbox
    status Stopped
    mta
    status Running
    snmp
    status Stopped
    host
    ip 196.1.1.1
    name mail.boc-fs.com

    The install log is :
    Attached Files Attached Files
    Last edited by sshgz; 11-14-2005 at 07:27 AM.

  2. #2
    sshgz is offline Loyal Member
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    92
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by sshgz
    I have install Zimbra in RHEL4, when i start the Zimbra server, i find the mailbox and snmp status is Stopped.
    All status is :
    [zimbra@mail bin]$ ./zmcontrol start
    Calling start (mail.boc-fs.com)
    perl ./zmmon
    RESPONSE: (Zimbra::Mon::serviceInfo)
    antispam
    status Running
    antivirus
    status Running
    ldap
    status Running
    mailbox
    status Stopped
    mta
    status Running
    snmp
    status Stopped
    host
    ip 196.1.1.1
    name mail.boc-fs.com

    The install log is :
    Now i have reinstalled, the mailbox status is Running
    but the snmp status is Stopped.
    I can login with the browser,when i send a email to
    local mailbox(admin@mail.boc-fs.com),some error
    show:
    msg - system failure: MessagingException
    code - service.FAILURE
    method - ZmCsfeCommand.invoke
    detail - soap:Receiver
    constructor -
    function ZmCsfeException(msg, code, method, detail) {
    if (arguments.length == 0) {
    return;
    }
    AjxException.call(this, msg, code, method, detail);
    }

    toString -
    function () {
    return "ZmCsfeException";
    }

    dump -
    function () {
    return "AjxException: msg=" + this.msg + " code=" + this.code + " method=" + this.method + " detail=" + this.detail;
    }

    Here is the log file:
    Attached Files Attached Files

  3. #3
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    SNMP in this build has some issues. Just search the forums and there are instructions on how to get it running.

    The exception your getting when sending tells me that postfix is not running or has problems. Take a look at /var/log/zimbra.log

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Install issues with FC4 and one error
    By ketank in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-02-2006, 11:31 AM
  3. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 04:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •