Hello,

I try to install a ZCS appliance zca-8.0.4.1151542 running vSphere 5.1.
IP, DNS (MX and A records) and hostname are correctly configured as shown below


root@zimbra:~# dig zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup

; <<>> DiG 9.7.0-P1 <<>> zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 51329
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 0

;; QUESTION SECTION:
;zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup. IN A

;; ANSWER SECTION:
zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup. 3600 IN A 10.114.60.24

;; Query time: 7 msec
;; SERVER: 10.114.60.63#53(10.114.60.63)
;; WHEN: Thu Dec 5 16:49:13 2013
;; MSG SIZE rcvd: 64
-------------------------------------------------------------------------
root@zimbra:~# dig tap.admoe.infra.ftgroup MX

; <<>> DiG 9.7.0-P1 <<>> tap.admoe.infra.ftgroup MX
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 63661
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;tap.admoe.infra.ftgroup. IN MX

;; ANSWER SECTION:
tap.admoe.infra.ftgroup. 3600 IN MX 10 zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup.

;; ADDITIONAL SECTION:
zimbra.tap.admoe.infra.ftgroup. 3600 IN A 10.114.60.24

;; Query time: 1 msec
;; SERVER: 10.114.60.63#53(10.114.60.63)
;; WHEN: Thu Dec 5 16:50:29 2013
;; MSG SIZE rcvd: 80
---------------------------------------------------------------------------------
I am facing a problematic during phase 1 of installation : Domain name is not valid.

I've checked in the forum and verified all DNS issues that can prevent Zimbra install but ....I Cannot understand why I have this error.

Help will be very appreciated
thks