Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18

Thread: java resource heavy after 4.5 upgrade

  1. #1
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default java resource heavy after 4.5 upgrade

    Since the upgrade from 4.0 to 4.5 java is running extremly heavy on the server. taking up almost all of the cpu on a dual proc, dual core xeon 3ghz machine. and it is also eating up about half of the 2 gigs of memory. We have approxiamtly 20-30 users. this seems a little off to me.

    recommendations?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    What OS are you on?

  3. #3
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    I am running fedora core 5.

  4. #4
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you run an lsof and post it here?

  5. #5
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor View Post
    Can you run an lsof and post it here?
    is there any particular part you would be looking for in the output. its about 10,000+ lines long

  6. #6
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

  7. #7
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    nobody has anything on this? Am i expected to believe that this is normal?

  8. #8
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    I'm actually trying to track down more information for ya.

    Nope. ..not normal.

    john

  9. #9
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    9

    Default

    thanks.

    I just upgraded to 4.5.1. Im hoping this has an impact on the problem. As soon as everyone leaves the office things drop down completly. So its definatly not hanging. at peak today the load average on the server was at 26.78 with only 1 process bearing that load.

  10. #10
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Do you have any users on IMAP? POP3?

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO fails after upgrade to 4.5
    By awbecker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 29
    Last Post: 04-21-2007, 12:57 AM
  2. Successful Mac OS X upgrade of 4.05 -> 4.5?
    By mbd in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2007, 09:51 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-22-2007, 10:54 AM
  4. Upgrade FROM 4.0.5 GA 518 to 4.5 GA 612 Failed
    By jcone in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2007, 08:51 PM
  5. 4.5 Upgrade Question Re Web Clients
    By LMStone in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2007, 01:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •