Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: java resource heavy after 4.5 upgrade

  1. #11
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default

    all of our users are on imap

  2. #12
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    How many users, and are they all different mailboxes?

  3. #13
    inqueue is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Greenwood, IN
    Posts
    89
    Rep Power
    9

    Default

    How many IMAPS users do you have? Enabling the imapproxy seems to have a positive effect, but it doesn't seem to solve the problem entirely. Is there any way you can provide perf. numbers after enabling the imapproxy service? It would also be interesting to see a set of java stacktraces both before and after enabling imapproxy.

  4. #14
    anand is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    274
    Rep Power
    9

    Default

    how about periodic (say every 5 minutes) Java thread dumps by sending kill -3 to the tomcat Java process, and attaching the catalina.out with the results of that to bug 14160? Will greatly help diagnose this.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #15
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default

    i wont be able to get any dumps until tommorow unfortunatly....however the upgrade to 4.5.1 has made a difference. its still chugging along but only at a load average of 6.16 currently instead of 28.

  6. #16
    cangeceiro is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default

    i posted my catalina.out to the bug tracker.

  7. #17
    fisch09 is offline Special Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Melbourne, VIC, Australia
    Posts
    120
    Rep Power
    8

    Default any news about this

    hi,

    are there any news about this? I have similar behavior on ZCS 4.5.6 NE on Ubuntu 6.06

    Cheers
    Andre

  8. #18
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Do you have Mac IMAP users? This bug is specific to that.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO fails after upgrade to 4.5
    By awbecker in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 29
    Last Post: 04-21-2007, 12:57 AM
  2. Successful Mac OS X upgrade of 4.05 -> 4.5?
    By mbd in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-14-2007, 09:51 PM
  3. Replies: 8
    Last Post: 01-22-2007, 10:54 AM
  4. Upgrade FROM 4.0.5 GA 518 to 4.5 GA 612 Failed
    By jcone in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-18-2007, 08:51 PM
  5. 4.5 Upgrade Question Re Web Clients
    By LMStone in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 01-17-2007, 01:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •