Results 1 to 4 of 4

Thread: Email Routing

  1. #1
    rsharpe is offline Elite Member & Volunteer
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    9

    Default Email Routing

    I just enabled antivirus and antispam. But now have a problem routing my email. My MTA is trying to route mail to 127.0.0.1, but my mail store is not on the localhost.

    Nov 9 13:56:00 zimbra postfix/smtp[25176]: BB44050F313: to=, relay=127.0.0.1[127.0.0.1], delay=0, status=deferred (lost connection with 127.0.0.1[127.0.0.1] while sending RCPT TO)

    I need it to relay to 198.x.x.220 not 127.0.0.1. How do I make this change? Thank you.

  2. #2
    marcmac is offline Expert Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    2,103
    Rep Power
    13

    Default That's not the final destination

    It's probably trying to hand off to amavis on 127.0.0.1 - is amavisd running, on port 10024?

  3. #3
    rsharpe is offline Elite Member & Volunteer
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    9

    Default AMAVISD ldap server

    Okay, it took me a while but I finally got the virus scanning daemon to actually start and stay started. The log shows it's accepting the mail and attempting the scan, but it's puking at the LDAP server. According to the amavisd.conf and zimbra.log it is trying to connect to the wrong server for LDAP. I have edited the amavisd.conf file to reflect the correct settings. But when I bounce zimbra to try to apply the new settings it reverts back to the incorrect server. So.... how do I get amavisd.conf to talk to the correct server?

  4. #4
    graffiti is offline Loyal Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    95
    Rep Power
    9

    Default

    A possible bug in amavisd.conf.in file?

    You should edit amavisd.conf.in, not amavisd.conf. In fact, there is a cron job that generate amavisd.conf from amavisd.conf.in.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  2. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •