Results 1 to 8 of 8

Thread: Login with admin after installation?

  1. #1
    nfear24 is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    121
    Rep Power
    8

    Default Login with admin after installation?

    I have successfully setup zimbra without any errors or problems, but when I go to the page to login it declines the admin account setup during install. Any help on this!

    thanks Nick

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    What do you mean 'it declines the admin account'? Does it reject the password? Are you entering the correct password? Are you using https to get to the admin page?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    nfear24 is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    121
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What do you mean 'it declines the admin account'? Does it reject the password? Are you entering the correct password? Are you using https to get to the admin page?
    I just get authentication failed. I am using the admin page https://www.domain.com:7071

    I try logging in with the admin@domain.com as the user and just admin and doesnt work. I have installed twice and double check my password. Still get the same thing.

    Thanks Nick

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    You use the url https://yourservername:7071 to login to the admin console, is that what you're doing?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    nfear24 is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    121
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    You use the url https://yourservername:7071 to login to the admin console, is that what you're doing?

    Yes That is what I am doing

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    OK, two things you can do. First you can change the admin password by following these instructions and second you can create a new admin by following these instructions. One of thos should sort you out.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    nfear24 is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    121
    Rep Power
    8

    Default

    Ok thanks, I give that a go once. Sweet that worked. Some reason it wasnt setting my password during install. You the man.

    Thanks Bill


    Nick

  8. #8
    yaxpac is offline Junior Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    OK, two things you can do. First you can change the admin password by following these instructions .

    Thanks Phoenix. I had been having troubles with this same problem. I logged in as the zimbra user su zimbra then I ran the instructions from the wiki again: zmprov sp admin email address new password and I was able to login with my user name admin@mydomain.com and the new password at https://mydomain.com:7071/zimbraAdmin/

    My install is on a Mac OS X dual 1.8 and the Zimbra dmg was
    zcs-4.5.0_RC2_566.MACOSX.dmg


    Thanks

    R. Joe

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Admin login stuck on "Loading..."
    By danfluidmind in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2007, 09:04 AM
  2. Admin login stopped working
    By egarnel in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-13-2007, 06:13 AM
  3. No admin login using Opera
    By eddie in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 04-09-2007, 10:07 PM
  4. Admin name can't be changed at installation
    By abcoates in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 09-07-2006, 05:42 AM
  5. Zimbra M3-270 Admin login problem
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2005, 06:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •