Results 1 to 4 of 4

Thread: Admin Console Logon locks up on logon

  1. #1
    g8se is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default Admin Console Logon locks up on logon

    I'm trying to get the Debian installer of Zimbra 4.0.5 working under sarge.

    I've done the install, and the admin user can logon to the email interface. However when I attempt to logon to the Administration Console, from my desktop, it starts the logging in, then stops, saying "Loading..." in the message area, underneath the Zimbra logo, and the title "Administration Console". This is on a Debian Sarge desktop, with firefox.

    If I type the incorrect password, then it rejects my logon, and tells me the password was wrong.

    I've tried this also from a Windows XP box, and it works in both Firefox 2, and IE.

    I've tried removing cookies, clearing my cache, and clearing my history. I allow all cookies. Anyone know what is going on?

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hmm.
    Have you tried viewing the FF Error console?

  3. #3
    g8se is offline Intermediate Member
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    20
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor View Post
    Hmm.
    Have you tried viewing the FF Error console?
    I assume you mean the Javascript console (I'm running firefox 1.0.4, which is what comes in Debian sarge).

    Yes, I did. It didn't have any messages.

    I've also looked at output from syslog on the server, logs in /opt/zimbra/log/ and the tomcat logs in /opt/zimbra/tomcat/logs/. Nothing has given me any obvious clues about what is going on.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Firefox 1.5 is the minimum version required for Zimbra, it's been tested on that and earlier versions aren't guaranteed to work.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Admin console not connecting to remote server
    By f2uk in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 05-22-2007, 01:00 AM
  2. View Mails in Admin Console
    By rajan in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 05-06-2007, 11:58 PM
  3. Why cant i log in the Admin console?
    By aldreenR in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2007, 12:28 AM
  4. Problem Accessing Web Admin Console
    By PimpDaDdy in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-27-2007, 04:25 PM
  5. Admin Console logon error
    By crashxx in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2006, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •