Results 1 to 2 of 2

Thread: DNS problems

  1. #1
    darklight is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default DNS problems

    hi everybody i was installing zimbra in a virtual machine with ubuntu 10.04 and this happned

    DNS ERROR resolving 192.168.233.110
    It is suggested that the hostname be resolveable via DNS
    Re-Enter hostname [Yes] n

    i put this ip addres because im using vmware

    i don know what to do i mean there is a way to resolve this problems somekind of "resolving DNS in zimbra for dummies"?
    what i ned to do?
    thanxs.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by darklight View Post
    hi everybody i was installing zimbra in a virtual machine with ubuntu 10.04 and this happned

    DNS ERROR resolving 192.168.233.110
    It is suggested that the hostname be resolveable via DNS
    Re-Enter hostname [Yes] n

    i put this ip addres because im using vmware
    Did you read the documentation before installing Zimbra? You need valid DNS A & MX records for your server so ZCS can deliver mail.

    Quote Originally Posted by darklight View Post
    i don know what to do i mean there is a way to resolve this problems somekind of "resolving DNS in zimbra for dummies"?
    what i ned to do?
    You could have found this answer by searching the forums, because you're behind a NAT router you'll need a Split DNS configured and I'd suggest you read that article for details onw hat you need to do.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SSL problems
    By sillyshy in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 01-27-2009, 01:25 AM
  2. PST problems
    By cdenley in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 01-22-2009, 01:23 PM
  3. some many problems
    By smoke in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 04-25-2008, 12:03 PM
  4. Problems from 3.1.4 to 4.0.1
    By chaas in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 09-13-2006, 09:15 AM
  5. M3-346 problems
    By phoenix in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 01-02-2006, 09:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •