Results 1 to 2 of 2

Thread: Beta 5 of Appliance hangs after a few seconds on zimbra-snmp_8.0.0.BETA5.5277

  1. #1
    SteveHrk is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Beta 5 of Appliance hangs after a few seconds on zimbra-snmp_8.0.0.BETA5.5277

    Hi everyone,
    I'm completely new to Zimbra. Downloaded the v8 beta 5 of the appliance. When I logon to the configuration and start a Single Node installation, it hangs up about 10 seconds in on this step:

    8.0.0_BETA5_5277.UBUNTU10_64.20120710113853/packages/zimbra-snmp_8.0.0.BETA5.5277.UBUNTU10.64_amd64.deb

    Haven't found anything similar in the forums and no clue where to go from here. Any hints/suggestions are greatly appreciated!

    Thx
    Steve

  2. #2
    desma is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    1
    Rep Power
    2

    Default

    I have the same problem, after 25 seconds.... same package

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra 8 beta appliance
    By withanh in forum Virtualization
    Replies: 2
    Last Post: 07-26-2012, 07:53 AM
  2. Connector for outlook not compatible with the zimbra 7 appliance beta?
    By bjornf in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 0
    Last Post: 04-13-2011, 05:05 AM
  3. Replies: 9
    Last Post: 03-05-2011, 01:51 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 07-23-2010, 08:52 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •