Hi,

I'm trying to install Zimbra Release 7.2.0_GA_2669.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition on Description: Ubuntu 10.04.4 LTS

I followed the Slit DNS on the WIKI using dnsmasq since it's a bit easier to follow however after completeing all the steps when i try to start zimbra i'm getting
the following error.

zimbra@mail:~$ zmcontrol start
Host localhost
Unable to determine enabled services from ldap.
Unable to determine enabled services. Cache is out of date or doesn't exist.

this is how my files look like

/etc/dnsmasq.conf

server=167.206.112.138
server=8.8.8.8
domain=mydomainishere.com
mx-host=mydomainishere.com,mail.mydomainishere.com,5
listen-address=127.0.0.1

/etc/hosts

127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
10.18.66.10 mail.mydomainishere.com mail

/etc/resolv.conf

search mydomainishere.com
nameserver 127.0.0.1

/etc/hostname

mail.mydomainishere.com


i ran these commands with the following output

dig mydomainishere.com mx

; <<>> DiG 9.7.0-P1 <<>> mydomainishere.com mx
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 19505
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;mydomainishere.com. IN MX

;; ANSWER SECTION:
mydomainishere.com. 0 IN MX 5 mail.mydomainishere.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
mail.mydomainishere.com. 0 IN A 10.18.66.10

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Mon Jul 16 14:54:54 2012
;; MSG SIZE rcvd: 73

dig mydomainishere.com any

; <<>> DiG 9.7.0-P1 <<>> mydomainishere.com any
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 10708
;; flags: qr aa rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; QUESTION SECTION:
;mydomainishere.com. IN ANY

;; ANSWER SECTION:
mydomainishere.com. 0 IN MX 5 mail.mydomainishere.com.

;; ADDITIONAL SECTION:
mail.mydomainishere.com. 0 IN A 10.18.66.10

;; Query time: 0 msec
;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1)
;; WHEN: Mon Jul 16 14:57:28 2012
;; MSG SIZE rcvd: 73

host $(hostname)

mail.mydomainishere.com has address 10.18.66.10

im a bit confused why it doesn't work. i followed the split dns line by line. also i do have A and MX records set up for mail.mydomainishere.com. thanks in advance for any input on this matter.

d