Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra Install & client access, couple of issues

  1. #1
    vurso is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Zimbra Install & client access, couple of issues

    Hi,

    I have just finished installing and configuring Zimbra on Fedora Core 5.

    My FC5 server is setup as a local domain (mailserver.finalzero.local) and I have configured Zimbra to handle mail for the public domain finalzero.com.

    At the moment its not sending or receiving email however I think this may be a DNS issue more than anything.

    The DNS server for finalzero.com is hosted on my dedicated server which has the relevant MX record setup for my email server (mailserver.finalzero.com).
    The local mail server machine also has the relevant DNS records setup and the they resolve correctly when I do a nslookup.

    2nd Problem I am having is with Outlook 2003, specifically IMAP access. I have configured Outlook 2003 to connect to the Zimbra mail server via IMAP however I keep getting a login box popping up. I have enabled SSL connection however this still does not resolve the issue.

    Web access works fine so I am able to confirm the users is valid and able to log in.

    Thanks in advance,

    Tk

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,495
    Rep Power
    56

    Default

    Have you got 'use DNS' box checked in the admin web ui? For outlook, have you got it to use SSL port 993?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Install Problem - getDirectContext
    By bsimzer in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 07-19-2007, 10:12 AM
  2. Removing hostname from hosts file fixed prob.
    By lemur in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 06-13-2007, 06:29 PM
  3. svn version still won't start
    By kinaole in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 10-04-2006, 06:47 AM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •