Results 1 to 5 of 5

Thread: who installed FOSS for SLES?

  1. #1
    seamanmei is offline New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default who installed FOSS for SLES?

    hi all;
    pls help me how can remove SLES11SP1 postfix'rpm packges,i want install FOSS to SLES11,cry~

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,583
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by seamanmei View Post
    pls help me how can remove SLES11SP1 postfix'rpm packges,i want install FOSS to SLES11,cry~
    You don't need to remove the packages, just stop the service and disable it from starting at boot.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,374
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by seamanmei View Post
    hi all;
    pls help me how can remove SLES11SP1 postfix'rpm packges,i want install FOSS to SLES11,cry~
    SLES is our preferred distro, and we have been using it since SLES 9. SLES requires either the Postfix or Sendmail binaries to be in place during an install. As Bill said, after the standard SLES install is complete and assuming you installed Postfix, just do as root:

    Code:
    rcpostfix stop
    chkconfig postfix off
    You can then install and run Zimbra with no conflicts.

    Hope that helps,
    Mark

  4. #4
    seamanmei is offline New Member
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    4
    Rep Power
    3

    Default

    hi ,thanks ,i'm try!

  5. #5
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,320
    Rep Power
    13

    Default

    And/or reconfigure postfix/sendmail to run on another port in order to let any OS-level tool send mail with OS-level MTA.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 03-10-2011, 12:26 AM
  2. [SOLVED] Server statistics does not working
    By boblin in forum Administrators
    Replies: 46
    Last Post: 11-20-2008, 05:15 AM
  3. speed up the net
    By mcesari in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-25-2008, 11:24 AM
  4. Debian - Upgrade from 4.5.6
    By magikman in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2008, 12:59 PM
  5. [SOLVED] Yahoo Maps Zimlet not installed
    By crankin in forum Zimlets
    Replies: 2
    Last Post: 04-17-2007, 10:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •