Results 1 to 3 of 3

Thread: Final Set-Up

  1. #1
    Wasowski is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default [SOLVED] syslog problem during install on CentOS 6

    Hi,

    I cant finish my installation:

    You must enable syslog to log statistics from remote machines.
    a.

    Edit the /etc/sysconfig/syslog file, add -r to the SYSLOGD_OPTIONS setting, SYSLOGD_options=”-r -m 0”
    no such file on my CentOS 6 and Ubuntu 10.04 LTS

    b.
    Stop the syslog daemon. Type /etc/init.d/syslog stop
    c.
    Start the syslog daemon. Type /etc/init.d/syslog start
    And of course, this doesnt exist either.

    Any tips ?

    Edit: This is my version of syslog: rsyslog-4.6.2-2.el6.x86_64

    Tx
    Last edited by Wasowski; 10-24-2011 at 08:48 PM.

  2. #2
    Wasowski is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    54
    Rep Power
    3

    Default

    ok I did this instead:
    vi /etc/rsyslog.conf
    add this: SYSLOGD_options=”-r -m 0” at the end
    and use these commands to restart rsyslog:

    service rsyslog stop
    service rsyslog start
    Maybe it will help a noob one day.
    Last edited by Wasowski; 10-24-2011 at 08:45 PM.

  3. #3
    LHammonds's Avatar
    LHammonds is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Texas
    Posts
    150
    Rep Power
    3

    Default

    For noobs to even see this, you might want to change the title of the 1st post to "[SOLVED] syslog problem during install on CentOS 6"

    Thanks for coming back and posting the solution.

    LHammonds

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HELIX 7.1.1 ported to FreeBSD
    By solko in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 05-21-2013, 04:37 AM
  2. Zimbra Crashes every day
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2011, 06:53 AM
  3. GAL not working with Active Directory
    By ardiederich in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 02-12-2008, 08:01 PM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Update Received Date in Folder-Listing
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 08-21-2007, 04:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •